JUSTIN BIEBER? -.-

rabbitXD • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 28 • Kraj: zagorje ob savi
JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 14:34
mene pa zanima če je komu všeč justinova muska al pa justin nasploh?
men je bljaaak
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 14:42
ker "slučajno" že obstajajo 3 iste teme..

[link]

[link]

[link]
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 14:46
hehe PorceLan pa ma forum v malem prstu Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 15:15
^^veš da Very Happy
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 16:17
Shocked ime ji je JUSTINA !!! po facu zgleja ko punca dejansk ^^ Grdii najbl !
sarika95 • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 16:43
meni samo ni jasno zakaj se tolko ubadate z njim če vam ni všeč . vsak ma svoj okus .. noben vas ne sili da ga poslušate še manj pa da ga gledate . tak da če vam kaj ne paše izvolite Wink nekaterim je všeč nekaterim pa ne in če nekaterim pač ni všeč še to ne pomeni da vsem ne sme bit všeč al kakorkoli že pač . kot sem že prej rekla ima vsak svoj okus . pa prav bedni ste že stem da ga zaničujete Wink najprej pometite pred svojim pragom ..
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: JUSTIN BIEBER? -.- 17.8.2010 17:44
sarika95 pravi:
meni samo ni jasno zakaj se tolko ubadate z njim če vam ni všeč . vsak ma svoj okus .. noben vas ne sili da ga poslušate še manj pa da ga gledate . tak da če vam kaj ne paše izvolite Wink nekaterim je všeč nekaterim pa ne in če nekaterim pač ni všeč še to ne pomeni da vsem ne sme bit všeč al kakorkoli že pač . kot sem že prej rekla ima vsak svoj okus . pa prav bedni ste že stem da ga zaničujete Wink najprej pometite pred svojim pragom ..

podpis. ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.