Katere knjige priporočate?1 | 2 | 3 | >>• Hruskica
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Velenje
Katere knjige priporočate?
29.7.2009 11:10
Živjo!
med poletnimi počitnicami sm fuuuul brala oz še berem. če poznate kakšno fajno knjigo napište. Js sm že celo knjižnco pregledala in če najdem kako knjigo sm jo al prebrala al pa je mutava. Drugače pa priporočam: Lucija Rejc - Dilema Zbirka Na robu Zbirka Zorenja Knjige Kafe klub[več knjig] Marjana Potočnik - Moja izbira Knjige od pisateljice C. Hopkins Knjige od Jacqueline Wilson Zbirka Kurja poltin še in še... Hvala vnaprej za pomoč. • Smutzy
• Od: 12.4.2009
Re: Katere knjige priporočate?
29.7.2009 17:02
Knjige od Nejke Omahen npr. Veliko srce, Spremembe itd.
Dve knjigi iz zbirke Zmenkarije. Pa zbirka Prstan prijateljstva. • Maja5
• Od: 25.7.2009
29.7.2009 21:43
Dobre so knjige:
Na novi poti - Clark M Metka Cotič - Kriva Janja Vidmar - Princeska z napako Pa Zbirka Kafe klub ... • Hruskica
30.7.2009 10:50
Smutzy pravi:Knjige od Nejke Omahen npr. Veliko srce, Spremembe itd.
Dve knjigi iz zbirke Zmenkarije. Pa zbirka Prstan prijateljstva. Hvala. jih bom poiskala. • Hruskica
30.7.2009 10:51
Maja5 pravi:Dobre so knjige:
Na novi poti - Clark M Metka Cotič - Kriva Janja Vidmar - Princeska z napako Pa Zbirka Kafe klub ... Hvala. Od metke cotič - Kriva sm prebrala. ostalih pa ne. Bom pogledala za tte naslove. Čauuu.<33 • Jurecic
• Od: 30.7.2009
30.7.2009 10:54
Prvo nisi edina ki bere.hehe
med počitnica mislim čestitam. Drugače pa js osebno priporočam Twilight sago(vključuje 4 dele) Twilight(somrak) New moon(mlada luna) Eclipse(mrk) Breaking dawn(jutranja zarja) Napisala jih je Stephanie Meyer Sicer pa če si ljubiteljica knjig si po vsej verjetnosti že slišala zanje. Lep pozdrav • Hruskica
30.7.2009 11:04
Jurecic pravi:Prvo nisi edina ki bere.hehe
med počitnica mislim čestitam. Drugače pa js osebno priporočam Twilight sago(vključuje 4 dele) Twilight(somrak) New moon(mlada luna) Eclipse(mrk) Breaking dawn(jutranja zarja) Napisala jih je Stephanie Meyer Sicer pa če si ljubiteljica knjig si po vsej verjetnosti že slišala zanje. Lep pozdrav Hvala. lepo se imej • marushie
• Od: 8.11.2009
8.11.2009 8:44
Debeluška od Janje Vidmar je tut fajna
• Twigg
• Od: 5.11.2009
8.11.2009 12:46
pa Miriam ima anoreksijo sm lih prebrala pa je zlo zanimiva.. • dianch
• Od: 15.3.2009
10.11.2009 14:23
Janja Vidmar piše ful dobre knige k pa priporočam use, ja.
tuki je še enh par drugih knig k so men dobre : pozor, spolzka tla.[use 3 od te zbiirke sam majo drugačne naslove] od RTM do WTF obsedena z nakupi zaljubljene punce punce u souzah problematična Lily ZOO • LucQ
• Od: 8.4.2009
10.11.2009 16:21
men je ful dobra:moja sestra super koza...
• Aljaa
• Od: 24.6.2009
11.11.2009 15:48
Men so usi harryji potterji fuuul dobri.
Najprej sm misla kk je to kr neki pol sm pa ful notr padla res. ne bo ti žau če jih prebereš. drgač pa še Ko zorijo jagode-branka jurca Otroci s postaje zoo-christiane f. • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
11.11.2009 18:01
Aljaa pravi:Men so usi harryji potterji fuuul dobri.
Najprej sm misla kk je to kr neki pol sm pa ful notr padla res. ne bo ti žau če jih prebereš. drgač pa še Ko zorijo jagode-branka jurca Otroci s postaje zoo-christiane f. EŁŁoou! podpis za harry-e ! splača se ti jih prebrt - od j.k. rowling, prevod jakob j. kenda jst sm čist not padla tko d sm use 2x prebrala ene clo 3x,... res so njbolši! - no če smo lih že pr fantazijskih romanih : stephanie myer - somrak saga <3 berm lih ta zadn del (ang.) pa mi je totalno carski - priporočam • kayo15
• Od: 29.10.2009
12.11.2009 0:21
Jurecic pravi:Prvo nisi edina ki bere.hehe
med počitnica mislim čestitam. Drugače pa js osebno priporočam Twilight sago(vključuje 4 dele) Twilight(somrak) New moon(mlada luna) Eclipse(mrk) Breaking dawn(jutranja zarja) Napisala jih je Stephanie Meyer Sicer pa če si ljubiteljica knjig si po vsej verjetnosti že slišala zanje. Lep pozdrav tote se strijam so res dore do konca!! preber jih u anglešni pa se boš ful vzživela v vlogo..če ti gre dobr anglešna svede... mej se • Bella
• Od: 23.4.2009
12.11.2009 15:32
jaa no..različno kak komu po okusu..kr men seveda niso vse knjige ušeč..
priporočam pa knjige somrak..sm prebrala somrak in mlada luna...so mi zelo učeš..al pa tudi knjiga živeti hočemkr se gre da ima punca aids • kaka
• Od: 25.11.2009
4.4.2010 17:37
jz trenutno berem knjigo od
R.L.Stine - SOBA NOČNE MORE - Dnevnik, mrtev sem drgač je pa tud ful dobra R.L.Stine - SOBA NOČNE MORE - Lažnivec Grozljivke so • Boris
• Od: 17.4.2010
29.4.2010 11:57
čaoo, mene je p zdei zagrablo za branje Hvala usem!. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
29.4.2010 16:44
dej naj en prebere od Ivana Sivca, In večno bodo lipe cvetele....pol pa nej obnovo napiše, oznake oseb pa aktualizacijo...evo dobiš za 2pira • 005
• Od: 17.5.2009
29.4.2010 16:58
zajle glih začenjam brat knjigo : ROSIE RUSHTON:RECI, DA SEM V REDU.RESNIČNO.
namen pa mam prebrat še: -MATJAŽ FRITZ:DO GOLEGA -JANA FREY:NA SMRT PRESTRAŠENA <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 • BuBu
• Od: 25.3.2009
29.4.2010 18:24
če si za psihične knige ; paulo coelho <3 ~ veronika se odloči umreti [ to je trenutno film v koloseju tut po tej uspešnici. ]
kluun oz. raymond van de klundert <3 ~ pride ženska k zdravniku [ film v nizozemščini že je mogoče ga tm tut predwajajo kdaj bo pa kle pa nwm. upam da kmal (; ] HF y'all * • Eay
• Od: 25.4.2010
29.4.2010 20:26
Smutzy pravi:Knjige od Nejke Omahen npr. Veliko srce, Spremembe itd.
Dve knjigi iz zbirke Zmenkarije. Pa zbirka Prstan prijateljstva. Js tut zlo priporočam knjige od Nejke...vse ki sem prebrala so mi ble do zdej všeč. Na morju sm pa brala od Victorie Holt... • soonck
• Od: 16.2.2010
29.4.2010 21:20
js zloooo priporočaam knigo od RTM do WTF - asja hrvatin
res supr knigca (: če ve kdo še kšne ljubeznske... plis napištee.. • Anna232
• Od: 3.5.2010
3.5.2010 19:58
Meni osebno je Igra na tujem polju od Aleksandre Marinine najboljša knjiga, kar sem jih do zdej prebrala. Sicer ni najstniška, je pa za vse ljubitelje kriminalk. Pa tud Umor v vegasti hiši od Agathe Christie je zelo dobra (:
• hubabuba
• Od: 4.7.2010
16.10.2010 10:27
men osebno je najbolša knjiga do zdej Kam grejo ptice umret od Marinke Fritz-Kunc .
pa še po resničnem dogodku je. vbistvu so use njene knjige zakon in use po resničnih dogodkih : ) hf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.