Umetni nohti

Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Umetni nohti 11.8.2015 0:29
Hello Smile Mene pa zanima kaj je sprožilo tako velik boom, da si dekleta od mladih in starejših vse več privoščijo takšne in drugačne manikure in to za precej denarja..??? Ali je to samo nek modni trend, ki bo čez nekaj časa izzvenel?? Zanima me kako gledajo na ženske nohte moški.. Sama nimam nobenih geliranih nohtov niti umetnih.. Ker imam krajše in lomljive nohte mi stežka rastejo.. Svoje nohte si nalakiram z nevpadljivimi barvami in to je to... Še nikoli nisem bila v nobenem salonu.. Po eni strani mi je to precej potratno dejanje.. Kaj mislite vi?? Razpišite se Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Umetni nohti 14.8.2015 23:31
ženski nothi so najlepši naravni in lepo postriženi. tako kot moji. umetnost spada na papir in platno, ne pa na noht, kožo ali kjerkol drugje na telo.
ko opazim da ima punca pobarvane nohte me takoj odbije. pa tudi makeup, pobarvani lasje.. takoj je minus. to pač ni ona ampak neka idealizirana nenaravna podoba, ki ne obstaja. in žalostno je da punca raje izbere tak videz kot da sprejme naravno lepoto, ki je VEDNO lepša.
ampak to sem pač jaz, tisti tipi ki hočejo da njegova izgleda kot beyonce ali kakšna druga plastična barbi, ali pa izgleda kot iz anime imajo pa drugo mnenje Smile
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Umetni nohti 21.8.2015 22:23
Slovenc79 moram izrazit nestrinjanje s tabo Very Happy
Naravno ne pomen vedno najlepše. Js sem eno tistih deklet k nosi res minimum make-upa (mal korektorja da mi pokrije akne, podočnjake pa nekolk barvice, maskare da mi oči pridejo bolj do izraza). In veš kaj? Izgleda dost "naravno". Se mi je pa zgodil da sem se prepozno zbudila za šolo in nisem mela časa za jutranjo rutino in sem prišla sam z umito faco pa zobmi. "šit, si sploh kej spala" "zgledaš zmatrano" "maš menstro al zakaj maš tok mozoljev" in podobno od sošolcev. Ampak se ne oziram na to kar drugi pravjo, bistvo je v tem, da sem si bolj všeč in sem bolj samozavestna z ličili. Ne trudim se za druge, ampak zase.

In to z nohti, pobarvanimi lasmi... mam nasvet za vas punce: naredte to kar je vam všeč, ne sprašvat fantov za mnenje. Če so ti všeč postriženi, naravni nohti go for it! Če so ti dolgi pa čist porisani pa tud Very Happy

Sama sem se preveč časa ukvarjala s tem, da bom ugajala drugim pa sem spoznala, da je blo to neki najbolj neumnega. Določene osebe te bodo mele rade tazga kot si, drugim pač ne boš ušeč Smile big deal
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Umetni nohti 21.8.2015 23:36
kakor komu Smile meni je naravno najlepše ker je pravo tako. ampak jasno živimo v taki družbi kjer je makeup nekako nujen da si sprejemljiv v družbi in ja, če ga nimaš je čudno..

je pa odvisno kaj hočeš z lepoto doseč Wink biti sam zase lep, če se ne gledaš glih večino časa v ogledalo potem ni ravno čist zase. tudi samozavest je danes to da si si všeč - v primerjavi z drugimi.

jaz ne podpiram umetnega videza oz. videza ki ga narediš s kakršnimikoli pripomočki. ne samo zaradi samega videza ampak dejstva da moraš biti odvisen od modne industrije, ki ji jaz popolnoma nasprotujem. videz ne bi smel biti tako pomemben kot je, ker ravno ta ideologija povzroča nizko samozavest, celo depresijo veliko puncam/ženskam. ampak to je seveda moje mnenje Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.