eetaq umira?• anonlolzz
• Od: 27.12.2013
eetaq umira?
17.5.2015 20:36
ko sem začela sem zahajati, ni bilo nikoli dolgčas. vedno se je nekaj dogajalo. vedno je kdo odprial nove teme, vsi smo si pomagali med sabo vsakič ko sem prišla na to stran je bilo vsaj nekaj novega. pa sem jo pregledovala udi večkrat na dan.
zadnje čase pa vse počasi umira. komaj kdo še kaj objavi, nihče nobenemu ne odgovori, če že kdo odgovori traja to zelo dolgo in morda odpiše eden. mnenja predlogi in pomoč se ne delijo več. včasih je bilo na eni temi več deset odgovorov, danes sem lahko vesela če dobim enega. ko po tednu dni pokukam na to spletno stran še vedno ni nobene nove teme, noben nobenemu ni nič odpisal, nič se ni spremenilo. tudi čvek ko je nastal je bil ves čas dejaven, včasih je bilo težko slediti kaj se sploh dogaj ker se je toliko ljudi pogovarjalo. nazadnje je bil uporabljen pred tremi meseci. od takrat je mrtev. ali eetaq umira? res ni več nobenih novih obiskovalcev? ostaja le še nekaj rednih, ki se jih da prešteti na prste dveh rok. v čem je smisel spletne strani če je nihče več ne uporablja? kaj lahko naredimo do bo spet zaživela? to je kraj kamor sem se zatekla ob svojih največjih težavah, kjer sem vedno dobila dober nasvet in kjer sem spoznala največ novih prijateljev. resnično nočem izgubiti tega. gotovo je pomagala še mnogim drugim in prepričana sem da lahko ponovno pomaga mladostnikom ki ne vedo kam bi se obrnili po pomoč ali kako bi se kratkočasili. če torej slučajno kdo opazi tole objavo in ima dovolj volje, naj prosim z mano deli svoje mnenje. • fifthharmony
• Od: 18.4.2014
Re: eetaq umira?
18.5.2015 17:06
popolnoma se strinjam s tabo • anonlolzz
• Od: 27.12.2013
18.5.2015 22:32
ima torej kdo idejo kako malo obuditi vse skupaj?
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.5.2015 13:22
ne vem, lej, to je pač tako, enkrat je ena stran popularna, pol se pa počas umiri in je prazno jaz osebno raj vidim da je bolj suša kot pa če se potrebneži pojavljajo in smetijo po forumu in čveku, je bilo precej nadležno nekaj časa nazaj, mogoče celo odgnalo nove uporabnike. če kdo pozna koga prek neta, u živo, pa naj predlaga tole stran, ali pa če da na fb kdaj kakšen link. se mi zdi da je še vedno ena zelo dobrih, moram rečt da v večini ste zelo v redu uporabniki, precej bl kulturni in spoštljivi kot na večini drugih, "odraslih" forumov • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.6.2015 16:39
eetak umira ze kr neki cajta ja par let vsaj. sam a je to tok čudn? generacije k s(m)o ga na veliko uporablale so zdej ze dost starej pa se ne počutjo več pravih let za sm. nimamo več takih uprašanj k bi pasal sm pa zgleda da tut ne časa ne interesa za odgovarjat na zalost. bi ga blo fajn obudit ja sam pol se bo pa tut sam jok o faksu poslušov skos hehe.. nove ideje so dobrodošle_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.6.2015 23:14
karkoli je, je dobro • pk4life
27.6.2015 20:11
reklamo bi rabu eetaq. jz sploh nevem kako sm ga našu ko sm ga ampak blo je čiz po naklučju.
drugač a je kdaj sploh še kšn moderator gor? _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
28.6.2015 22:04
Tudi sama sem že nekaj let na eetaqu in ja...se opazi spremembe. pomoje je samo prišla generacija, ki pač nima tega filinga, da bi se lahko nekje izpovedala ampak bo rajši stokala o navideznih težavah po facebooku, twiterju, tumblrju, instagramu in kva js vem še kej. če bi par let mlajši deklini pokazala eetaq pa ji rekla da lahko tukaj anonimno napiše o težavah in ji bo kdo pomagal in tudi ona lahko komu svetuje in deli mnenje...bi me verjetno čukast gledala.
usaj js si tko to predstavljam... • pk4life
12.7.2015 18:38
slovenc79 pravi:jaz sem moderator
supr vidt da je še kdo od vs aktivn ^^ _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • angela123
• Od: 7.1.2012
8.10.2015 15:43
Jaz ne bi rekla, da zdej ta generacija nima občutka za anonimno izpovedovanje. Mislim, da ima to nekako vsak v sebi, samo tega ne upa priznat.
No, moj predlog je, da forum omenite vsem, ki so malo mlajši in jih poznate. Zagotovo vsak pozna nekoga Poleg tega bi bilo dobro objavljati kakšne povezave do sem na drugih forumih, ki govorijo o čem podobnem. In bo forum spet oživel. Je pa res, da sem tudi sama pred leti forum našla po čistem naključju. Tako, da ja... Eetaqu manjka reklame. Samo to je :p _________________ Live your life like nobady. Eetaq! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.