Music downloader

EnaPunca • Od: 2.4.2014 • Prispevkov: 11
Music downloader 10.8.2015 0:57
Zivjo Smile
Mi lahko kdo priporoca kaksen music downloadwr za telefon, da je:
1. Hiter
2. Se da prenesti mp4 (sepravi tudi videi ne samo zvok)
3. Lahko preneses mix in se ti predvaja vsaka pesem posebej ne cel mix naenkrat.
Hvala vam ze vnaprej Wink
jakec007 • Od: 25.9.2011 • Prispevkov: 16
Re: Music downloader 10.8.2015 14:55
Z downloaderji na pametnih telefonih nimam dobrih izkušenj (omejitev prenosov, kvaliteta).. najbol ziher so na računalniku, tale program uporablam jest in je fajn, zelo lahk za uporabo [povezava] Hitrost prenosa je odvisna od hitrosti interneta (men potegne musko dol v 5 sekundah, pri slabši povezavi mislim da ne bi smel bit več kot minuta) Če misliš tiste mikse ki so na youtubu, jih boš morala nadt usako musko posebi (kar ne bi smel biti problem, saj je ponavadi v opisu videa seznam oz. playlista)
EnaPunca • Od: 2.4.2014 • Prispevkov: 11
Music downloader 11.8.2015 23:13
Hvala ti Very Happy
Tale program mam tut jst na racunalniku, ampak vcasih sem pa imela enega, ki te je pred prenosom mixov vprasou ce potegne dol samo eno musko (tisto, ki si jo pac predvaju) ali pa ceu mix..Kar se pa tega na telefonu tice sem pa tudi jst ze obupala ker so podn od podna...Zato pa sprasujem ce ima kdo izkusnje s kaksnim, ki se ga splaca prenest Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.