iskušnje "sex frendi"

matejcin • Od: 9.11.2014 • Prispevkov: 6
iskušnje "sex frendi" 14.4.2015 22:52
Zanima me kake iskušnje ma kir kej s tem, ker kolko opažam zadnje čase vsi kr neke, ne nism resn, bi pa te ful pa nevem ka use ne.....pač nikomur več ni do čustev, tudi sama se bojim čustev in me resnično zanima, če je sex pol tolko dober kot če z čustvi sexaš, .......in če je kaka varjanta da se zaljubiš in kako to preprečit?
anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
Re: iskušnje "sex frendi" 28.5.2015 22:18
no midva nisva dejansko seksala. sva pa drug drugega oralno zadovoljevala itd.
midva sva bla že prej frenda. velik sma se družla pa vsi so mislila da neki mama. govorice so se pa nehale takrat k sma začela neki met. pač oba sma bl samska pa oba sva pogrešala bližino. pa na začetku je blo to sam objem ko je bil kateri slabe volje, pol se je pa s časoma prelevilo v poljubljanje itd itd. ampak sva se skozi o tem menla in sva si bila na jasnem da med nama ni čustev. pač dvanajstnika polna hormonov.
na začetku sm tud jaz mislila da se bom zaljubla. sam sva si bla karakterno preveč različna. midva če sva se mogla pol ure dejansko pogovarjat sva se skregala pa stepla. tko da edini način da se nisva pobila ko sva bla v isti sobi je bil da sva se zamotla s poljubljanjem.
ma začetku me je blo vse super, ampak sčasoma so mi začela manjkat čustva. dolgočasit sem se začela. jaz nisem mela želje da bi se kej posebej potrudila za njegovo zadovoljstvo on pa ne za moje. tko da to ni dolgo trajalo. potem sva se preprosto odločla da bova ostala samo frenda. ampak po objem še vedno lahko kadarkoli pridem.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: iskušnje "sex frendi" 26.6.2015 16:42
supr zadeva če se ne zapleteš čustveno. morta se dogovort določt pravila pol je pa skor tko k pr normalnih parih. prvič nerodn sčasoma pa vednbolš. je pa res da se čustev čiz znebit nemorš tkoda če ti res ni do tipa je treba končt če opazš da je njemu kej do tebe. moje izkušne so pa samo pozitivne je pa res da nikol nism biu sebičn če me razumeš..
Re: iskušnje "sex frendi" 27.6.2015 19:28
Sm bla skor v temu, sam sm prekinla. Bil je tip v kerga sm bla zagledana dve leti in en let je kr zacel za mano letat, ampak nc druzga ni hotu kt pa da bi se objemala pa lupckala.v glavnem takrt sm ga vidla res v drugi luci in sm ga mela cist dost. v glavnem te stvari niso zame. Men je ta ta nov trend mal cudn ni mi vsec, kaj se je zgodil z romanco pa to...nekak vecino ljudi me je tko sam razocaral.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: iskušnje "sex frendi" 27.6.2015 19:55
aja no pa kar se čustev pa romance tiče.. sej tega ne izklučš. nikol ni brez čustev sam pč omejiš jih na postlo. če sta skupej zuni se ne zalizujeta na usaki klopci ne hodta z roko v rokci nista pocukrana pa use ampak sta prjatla tko k običajno.
seks je še vedno lahko romantičn mogoč prou mal bl zato ker je ta prjatlca tvoja "mala" skrivnost hehe. sam pč če nameravata ostt na temu ne smeš met želj po čemu več.
nism pa opazu da bi se pojavlov tak trend. če ze se mi zdi zlo redko al sm pa mogoč mal prestr če se to dogaja pr mlajšem folku.
Re: iskušnje "sex frendi" 27.6.2015 21:01
men je to brezveze. sploh tisto igranje hladnega in skušaš zatret čustva zarad neke slabe izkušnje v preteklosti.. taka nezrela bedarija da res ni. kot da se bo cel svet zjokal ker se nekdo "odloči" da nikdar ne bo več zaljubljen.. (in pol, ko SE zaljubi, se v napačnega - spet)

vedno naprej v svoji glavi razčistit kaj si sploh želite. potem pa iskat. kdor želi samo seks, naj išče samo seks. kdor pa si želi nekaj več, naj si vzame čas za spoznavanje in spozna pravo osebo ki si isto želi. sploh tisti, ki koga ali kaj prebolevajo, vzamite si čas, pa tud 3 leta če je treba. ne se spuščat v karkoli. sam še večja zmedenost. v življenju je dost časa za premislek, za delanje bedarij in bit še bolj zmeden pa ne.
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: iskušnje "sex frendi" 13.7.2015 21:27
"sex frend" je očiten pokazalec, da oseba ne zna / ne more ljubiti
ampak sej glej.. niso usi ljudje čustveno zreli an :/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.