KAKO ZAČETI Z ANOREKSIJO.?!1 | 2 | >>• sonček
• Od: 14.7.2010
KAKO ZAČETI Z ANOREKSIJO.?!
19.9.2010 13:46
OjŁa.!
Wem de boste skor usi napisal de se to ne splača, da si s tem sam uničiš lajf, sam js ne najdm druge rešitve ... U glaunem če je kdo na eetaqi k ma že iskušnje s tem nej mi prosim svetuje in napiše: -kko sploh začneš, -kako se odvadiš od hrane, -kako to skriješ prred staršii... use kk je pač kdo začel s tem. Tnx za udgovore.! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: KAKO ZAČETI Z ANOREKSIJO.?!
19.9.2010 14:08
lol, si res tak zmešana da se ti zdi to edini način? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
19.9.2010 14:15
Starost?
Na podlagi tvojih podatkov ti bomo pomagali. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
19.9.2010 15:20
aha, torej ti želiš to:
trpeti vsak dan, postati depresivna in brez prijateljev, ostajati doma v hiši, shujšati toliko da ti bojo odpovedali organi in te bojo mogli odpelat v bolnico kjer boš ali umrla ali se zredila na še več kg kot jih imaš zdaj, ozdravila se ne boš NIKOLI - to je dejstvo, bila celo žvljenje bolana tako fizično kot psihično? aah no kul pol. veliko sreče. • eLoo
• Od: 18.8.2010
19.9.2010 17:04
Ma se ti reees splača? Mislm dej premisli prej. In pač če že imaš probleme z prekomerno telesno težo se dej maal več gibat in zdravo jej. Poznam fuul ljudi k jim je to pomagal. Ne pa da si uničiš lajf. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.9.2010 18:51
ka je s takim folkom narobe da sploh na kej takega pomislijo..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Amy Lee
19.9.2010 19:37
ja se strinjam z ostalimi. anorexija je huda zadeva ki se jo zelo težko ustavi in boš vedno mislila da si debela- zaradi pomankanja energije se ti bo zmešalo in stvari sploh ne boš videla jasno ničesar. a res to hočeš? kšn dan posta res ne škodi ampak da bi skos stradala... • mjaw
• Od: 17.1.2010
19.9.2010 19:54
ma lol...vsi ki pravte da se to ne splača..to njej boli kurac..vi to zastonj pišete,avtorica vse to spreglede..če že hoče umret,bit depersivna,brez prijateljev.. Potem pa kar .. Raje ji svetujete kak se začne anoreksija da bo pol umrla.
Drgač pa..kolk si stara?..aja jz te nam pomagala in sm loh prepričana da tut ostali nau in bojo pisal da se to ne splača pa tko..tak da najbolš d greš na net prebrat kak se začne in pol čez nekaj let umreš..velik sreče. • Rocafella
19.9.2010 21:36
aja sem pozabla prej napisat.. verjetno je to kar si ti želiš samo podhranjenost oz. da bi bla pač presuha?
• Pačupa
• Od: 7.5.2010
19.9.2010 22:42
lej ej ne splača se ti ker drugi te bojo mel rajši kot pa tako anoreksično razvalino... Nevem zato ker ti niso všeč tvoji boki pa rit em zakaj? vpraši se si rajši normalna za čisto malo debelimi boki,ritjo ali pa kot presuha **** ki je nišče nebo mel rad pa boš zatežena pa taka... Tak da bolj se ti splača potrpet malo pa čez čas ko bo konec pobertete bo čisto vse ok (verjamem da si stara okoli 13-14 ter da te je pač ta ''spreobrazba'' presenetla zato pa maš take...)
Upam da se spametuješ L.P. and Have fun _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
• Od: 22.7.2009
19.9.2010 22:45
ej ne sekeri se kaj ti tuki govorijo, kakor hočeš bit taka bodi..
sam se strinjam z njimi, vsi imajo prav rs ti bo škodovalo.. ampak ti si ti, opozorjena si bla zdej greš pa lohk v taprvi kontejnar kozlat alpa se mal zresneš (: • sonček
20.9.2010 15:46
Joooj pa saj sn vedlada boste mislil da sn zmešana.Ampak morm to nrdit , kr sn obsedena stem da bi bla ful suha.Npr: k vidm kko suho punco sn pol neki časa depresivna.
In pol stradam al pa skos jem.Shujšat normaln ne morm, zarad tega kr mam pouno mišicin pol zarad njih zgledam debela.P sej bi z anoreksijo probala sam kkšn mesecne pa več let in nbom pršla u bolnico,sam tok da mal shujšam.Noo nej me kdo razume,ker sam na to tuhtam.Kar se tiče pa tega da bi postala depresivna...pa sej sn že noo..resno..Čist sn obsedena s tem... Sam neki ne razumem : če praujo de se zrediš če nne ješ obrokov,zajtrka..a pol so tud tist k začnejo z anureksijo prej debelejši?? Nej mi kdo pomaga in č bote pisal de se ne splača mi ne bote pumagal k sm se tko odločla.. @Rakun: 13 let pa pou ;DD • Petraaa
• Od: 14.9.2010
20.9.2010 16:10
aaaaaaaaaa. Kr jookat sm začela k sm tole vidla. :// nee začet ker se ti ne splača res. Uživi živlenjee in ne sekiri se kakšna si. :)
tud sama sm mela enak mišlenje in kaj mam zdel?? Bulimijo s katero se spopadam že 2 leti ker je enostavno ne morm prebolet. :/ poslal so me u nekakšen dom da bom prebolela ampak blo je dobr like 2 mesca potem se je pa najprej začel. :/ drugač pa ja. Neee začet ker se ti bo anoreksija pol začela spreminjat u bulimijo in pol bo dost slabo ker ne boš znala iz tega pridt vn. Žalost. :// če se kej rabš prašiii sam neeeeee ZAČET. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
20.9.2010 17:51
spacegirl pravi:Joooj pa saj sn vedlada boste mislil da sn zmešana.Ampak morm to nrdit , kr sn obsedena stem da bi bla ful suha.Npr: k vidm kko suho punco sn pol neki časa depresivna.
In pol stradam al pa skos jem.Shujšat normaln ne morm, zarad tega kr mam pouno mišicin pol zarad njih zgledam debela.P sej bi z anoreksijo probala sam kkšn mesecne pa več let in nbom pršla u bolnico,sam tok da mal shujšam.Noo nej me kdo razume,ker sam na to tuhtam.Kar se tiče pa tega da bi postala depresivna...pa sej sn že noo..resno..Čist sn obsedena s tem... Sam neki ne razumem : če praujo de se zrediš če nne ješ obrokov,zajtrka..a pol so tud tist k začnejo z anureksijo prej debelejši?? Nej mi kdo pomaga in č bote pisal de se ne splača mi ne bote pumagal k sm se tko odločla.. @Rakun: 13 let pa pou ;DD em lol Lej anoreksija je tak kot droge pač ko začneš ful težko odnehaš pa tud koristi nimaš od tega (ker lej tud če shujšaš boš pol nasploh zaradi anoreksije taka cela čudna). Lej 13 pa se ti je telo žačel spreminjat in pač skoz to dobo (4-5 let mogoče mal več pač različno) in pol bo večino vse ok... Tak da res ne se spravit v to pa lej mogoče ti lahko psihiater pomaga (pa ne mislit da mislim da si nora ker ne lej nevem zakaj se v sloveniji misli da če greš k psihiatri da si nor.. ker tam pač mu svoje težave poveš pa to pa sstavim da ti bo pomagalo...) Have fun [link] _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Amy Lee
20.9.2010 18:24
zakaj si ti sploh pomisnla na anorexijo? to je bolezen in ne pot ki te bo naredila tako kokr hočš. zakaj nas sploh sprašuješ za mnenje če veš da te bomo samo skušal prepričat da nimaš prou? in ko te bodo vlekel v najbližjo bolnico bomo mi krivi ker smo ti dal nasvete kako sploh začet. vrjem mi nobeden noče met na vesti smrt anorexične najstnice. tko da, al dovoli da ti edn pomaga npr. psihijatr in poslušej naše nasvete al pa nej admistrator zbriše to temo ker nima smisla če tega sploh ne bereš.
želim ti lep laif! • nikkka
• Od: 8.4.2010
20.9.2010 18:59
[link]
Odlična reklama. Upam, da se bodo vsa dekleta zamislila. • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
20.9.2010 20:03
dooh,
res anoreksija sploh ni način da bi wnb izgubu težo al kr kol podobnga. vem da pač samo lepo citiram skorej use ostale objave tuki, sam pač tko je. anoreksija ni dijata, to je bolezen!! sploh pa zate ni zdravo da neki začneš z nevem kakšno dijeto, ti se še razvijaš in potrebuješ energijo in vitamine in vse kar paše zravn!! razn če hočš postat nerazvit freak! najboljša in najbol zdrava rešitev je, da lepo se upišeš na nek šport, ješ vsega po malo in nč sladkarije oz. res minimalno. al pa da poskusiš z ločevalno dieto. več o tem preber na internetu, ker je kr velik tega, in naj bi blo dokaj učinkovito. kar se tiče tega, da starši ne bodo izvedl, se pa motš, razn če maš slepe, gluhe & tupe starše [ brez zamere prosim :$ ] glej, jej zdravo in migej in to je to! pa ne sekirej se za usako neumno stvar, pač ni zdej važen tvoj izgleda, važn je kako ti sama sebe vidiš, točn tako te bodo tudi potem drugi vidli. čeprou ne boš mela nevem manekenske postave, samo nekej pa je, manekenkam ni lih fajn u lajfu. upam da narediš pravilno odločitev. • nusa1998
• Od: 2.9.2010
20.9.2010 20:06
pa to so nori ljudje • princessme
• Od: 27.1.2010
20.9.2010 20:28
[link]
hočeš bit taka? okei. rajš mam 10 kil preveč, k da sm taka! :S @lovelygirl ja, res je ti NI DIETA! je BOLEZEN. večina punc SE NE MORE pobrat iz tega, ker je PREPOZNO!! tudi če hoče. kot lahko vidiš na zgornjem linku. in ja če hočeš bit anoreksična, pol s tabo neki ni uredu :S ne zamirt->sam moje mnenje • Rocafella
20.9.2010 21:42
spacegirl pravi:.Shujšat normaln ne morm, zarad tega kr mam pouno mišicin pol zarad njih zgledam debela.
lol? sej pa sam meso in mesne izdelke ukineš pa ne boš več mela mišic in boš shujšala. ne vidim v čem je problem. če pa to ne pomaga, te pa žal, nimaš mišic. • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.9.2010 23:05
ej dej bom jz na koki kšn tedn ker mi je trenutn dougcjt pol bom pa nehu.. alpa še bolš bom jz prehlajen sam u3 pa u četrtk ker se mi tkt nda u sql pol bom pa uredu awš.. ti boš p z kšn mesc anoreksična pol boš pa nehala ne?
pa a nisi ti že u eni temi z temo kok si "debela" folku najedala.. twoja teža je uredu wrjetn sam pozornost iščeš.. prosm ..če si depresiwna je to neki druzga .. poišč si tipa poišč si drugo družbo če te ta kritizira pol se lahk pa smejiš modelkam pa okostnjakom ker maš bolši lajf pa ker maš mišice _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.9.2010 23:20
čiz normaln člowk.. normalna je bla ..čiz ok pol je p zbolela in taka je zj: [link] (čas je bla zrawn taka bl sad muziq sam so jo skenslal **** ene..)_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
• Od: 23.11.2009
21.9.2010 12:56
Kakšen teden nazaj, je v Ljubljani zaradi anoreksije umrlo dekle. Ne se hecat s tem.
Če hočeš hujšat.. Normalen prehranjevalni urnik - 5 obrokov na dan (zajtrk naj ne bo premajhen in prelahek), manj nasičenih maščob in osnovnih ogljikovih hidratov, ukvarjaj se s športom, manj alkohola, normalen bioritem, . • Amy Lee
21.9.2010 13:46
[link] ta je good one!
• sonček
21.9.2010 15:50
LOOl mislm kai eni pišete da bom zarad tistih k so mi pomagal u bolnic in da bojo pol oni kriv.. to sploh ni res sama bi se odločla in ne išem pač puzornossti in nism tista k sm že napisala temo d sn debela.. sam pač na tem forumi je neki takih in bi jai pač uprašla za kkšn nasvet kr sama se ne morm lih obvladat ...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.