SEKS? Kdaj?

mikipiki • Od: 21.1.2013 • Prispevkov: 26
SEKS? Kdaj? 1.1.2014 19:32
Hooj!
Mene pa zanima koliko časa sta bila z fantom/punco skupaj in koliko ste bili stari ko ste imeli 1. spolni donos? Kakšno zaščito ste uporabil? in ali se je zveza nadaljevala oz. koliko časa sta bila še skupaj po tem oz. ali sta še skupaj...
Vam je kaj žal ali boste to imeli vedno v lepem spominu?
Ste to načrtovali?
Ali je bilo to iz ljubezni ali samo slučajno na kakšni zabavi?

Prosim za odgovore, ker sm v veliki dilemi... :/ ... Hvala že v naprej <3
mahruska • Od: 10.11.2012 • Prispevkov: 20
Re: SEKS? Kdaj? 4.1.2014 13:01
hej marsigdo me obtozuje zaradi tega ampak okej Smile) js sm bla stara 15 on 19 skupi sva bla en mesc pa pou pr njemu doma ni blo glih nacrtovano ampak mi ni zou Smile pravi cas je takrt k si prpraulena Smile men ni blo zou Smile drugac pa se vedno sva skupaj in sicer ze eno leto in 7mesecev Smile) najin odnos pa je res top!

moaj prijateljica pa je s fantom 3 tedne napiu jo je in izkoristil....vseeno pazi preden se spuščaš v to pa ne pozabi na zaščito Smile

btw mi poves koliko si stara? Smile)
Re: SEKS? Kdaj? 4.1.2014 15:35
16 Razz hahah
Hvala za odgovor drgač Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: SEKS? Kdaj? 4.1.2014 15:46
jaz nisem dober primer za odgovor na to vprašanje, ampak glede na to, da si 16, ti lahko rečem, da je kolegica mela fanta nekje 1 leto preden sta začela s spolnimi odnosi, kolkor vem s tabletkami, stara pa je bla 16

edit: aja, skupaj pa sta bla pol še .. nevem.. 3 leta? xD
Re: SEKS? Kdaj? 4.1.2014 23:39
hhhhh lej kok doug mas pa ze fanta? Smile))
Re: SEKS? Kdaj? 5.1.2014 10:12
1 let pa pou
mahruska • Od: 10.11.2012 • Prispevkov: 20
Re: SEKS? Kdaj? 5.1.2014 11:17
pa se nista? :O pac mal sm sokirana ker punce to zdej ze tekmujejo kera bo prej haha Smile) lej ce cuts da je on uredu da je taprav ni ovire za zascito pa ti predlagam kondom za zacetek Smile) pol si pa umisli tabletke Smile)
matej1983 • Od: 23.7.2014 • Prispevkov: 5
Re: SEKS? Kdaj? 1.8.2014 16:40
če smem pripomnit ene romkinje tudi pri nas v sloveniji imajo pri 16 že vsaj 2otroka in so tudi poročene, tudi pri ostalih rasah je bilo pred nekaj stoletji tako da so imeli otroke tako kmalu, ker pač niso hodili v šoli, pa še delali so vsi doma na kmetijah.

drugače pa js sem bil zelo zelo pozn tko da če se imata rada nič čakat, ker drgač bo šel drugam čim se bo pojavila priložnost. itak se pa ne obrabi haha
pikaapokaa1999 • Od: 7.9.2016 • Prispevkov: 1
Re: SEKS? Kdaj? 7.9.2016 22:36
Js sm prvic pri 14 letih in sm bla s tipom 2 mesca pac bla sm prpraulena in ne obzalujm ceprou so mi drugi niso dali za prou..tok da k bos prpraulena pac pej kr to je cis tvoja stvar in se tega nemore noben odlocit namesto tebe?
pikaapokaa1999 • Od: 7.9.2016 • Prispevkov: 1
Re: SEKS? Kdaj? 7.9.2016 22:37
Aja drgac sva pa prvic mela kondom pol sm bla pa na tabletkih naprej..skupej sva bla pa se leto pa pou in tega ne obzalujm

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.