srednja, osnovna? vse isto?

smrketa12345 • Od: 24.5.2014 • Prispevkov: 24
srednja, osnovna? vse isto? 2.6.2015 19:49
hejla..jaz se bom malo razpisala..vglavnem, ze od nekdaj sem bolj tiha in sramezljiva (vem, da to ni dobro, ampka se ne morem spremeniti cez noc), ko sem bla v osnovni soli, smo bile ena skupinica, ki je bila bolj sama in sramezljiva ter tiha, v tej skupinici sem bila jaz, druga skupina pa je bla vedno tiata ta glavna, zadnje leto, res vec nisem mogla tega vssga prenasati, zato sem komaj cakala, da odide vsak na svojo pot, komaj sem cakala, da gremo v srednjo, saj se bo vse spremenilo..no, in zdaj, ko sem v 1. letniku, se cisto nic ni spremenilo, lahko recem da se je hujse, res, priznam, malo sem se res spremenila, da sem bolj glasna, ampak ne tako kot druge...v razredu nas je skupaj 4 dekleta, ostalih 15 je fantov..in glede na to, ker nas je tako malo deklet, bi si res lahko bils vse vredu, pa drzale skupaj, ampak ne! me smo vedno dva po dva, pa ena drugo sinfa.. najprej smo bile drugace spoparjene, zdaj smo cist spet drugace..in tisti dve, kaj sta skupaj nama vedno nazaj zabijata stvari (meni glih ne, tisti drugi pa, ker je pac bolj taksna oseba, ki se druzi z fanti in je bolj zgovorna, ter pac samopride zraven, ceprav jima gre na zivce). veliko sem ze prejokala zaradi njih, ker sem jaz ze dosti naredila za to, da bi si bile vse ok, saj ne rabim drugega, kot to, da na dan spregovorimo vsaj 10 besedic, nic drugega ne rabim! in ja..zdaj, smo spet vse skregane, pa se nas cakajo 3 leta..a je to tako vedno v 1. letniku? kaj se naj naredim, da bi si bile vse vredu? je pa res, da sem se v osnovni skregala z eno sosolko, ki je poznala vse o meni, pa sma si zdaj spet nazaj dobri, imam nekaj vredu prijateljc, pa ocene dobre, doma mi nikoli nic ne manjka, sano prijateljice so vedno najvecji problem! neven, ce je ze z mano kaj ni vredu? ampak poznam jih eno leto, pa so pokazale svoj pravi obraz, in jaz MISLIM, da sem med njimi jaz edina, ki sem najbolj "normalna".. prosim za kaksni nasvet? zal mi je, da nobenemu ne morem racti " najboljsi prijatelj" in to mi vesno hodi po glavi, ker sem v osnovni imela tisto prijateljico, ki sem ji VSE zaupala, in iste vec nikololi ne bom nasla :'(
aia pa se to...drugo leto bi se baje naj zdruzile z enim razredom, mogoce bo to dobro ali pa se slabse, ker so v tistem razredu, tudi takšne hinavke, da ti povejo vse nazaj, ce kaj narobe naredis..res nevem kaj naj naredim, ne bi se rada izpisala z sole, ker mi dobro gre... proosim vas, za odgovore, hvalaa vam! ?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.