prijateljica, ki misli, da je edina z težavami! POMOČ!• smrketa12345
• Od: 24.5.2014
prijateljica, ki misli, da je edina z težavami! POMOČ!
10.2.2015 20:53
hei:)
nuuujno rabim pomoč! prišla sem v srednjo šolo in spoznala 1 prijateljico (sošolko), no,in ona misli, da ma res kruto življenje, saj se reže (zaradi fanta, ki jo noče met), sošolci se ji delajo norca, ker samo nekaj pametuje, med poukom je med najbolj glasnimi...zjutraj je še vse vredu, čez kakšne 3 ure pa se neha pogovarjat z mano pa sploh neven razloga, smili se samo sebi! brez nje nemorem, saj ko sva skregani, mi ni vseeno za njo, ampak večkrat pa mi tudi že gre na živce, da se smili sama sebi, pa da ma najbolj kruto življenje..pa ji sploh nič ne manjka! sicer res je, da jo starši nikamor na pustijo niti k meni, ampak saj ni edina! neven kaj naj naredim, da se bove midvi 1x imele nepozabno? da bo 1x v ćivljenju super dan, brez tega da ne bi govorila z mano! nevem kaj še naj delam..vsega man dovolj! v razredu smo samo 4 dekleta..in ni velike izbire med prijatelji.. ima kdo kakšen predlog? kaj naj naredim, da se bo smejala? nevem, na robu obupa sem, pa pokvari mi prav vsak dan! vsak! ;c Proooooosim lepo za pomoč! HVALA VSAKEMU POSEBEJ! <3 • mikapika
• Od: 30.3.2013
Re: prijateljica, ki misli, da je edina z težavami! POMOČ!
12.2.2015 18:18
ejla verjamem da ti ni lahk... tud js mam 4 sošolke, ostalo so fanti in nobeden ni preveč komunikativen.. ena beseda narobe pa te vsi ignorirajo ceu tedn. Pol js sm tudi u dijaškemu in mam tako cimro, ki no res nevem kaj bi brez nje (pogovarjava se vse, si zaupava use). sam pridejo pa tudi dnevi, ki ne spregovori niti dobro jutro al pa karkoli drugega... in nikoli ne pove kaj sm nardila narobe al pa kaj nej popravm.. no uglavnem probi se postavt v njeno kožo (pač ugotovi kaj bi tebe motlo ce bi bla ti ona) pa nevem tko kake vice pravi ko si u klapi pa da je tud ona tm (take ki se ona nanje smeje, pa tudi ce si to povedala že tisočkrat) al pa se zacni sz njo menit tudi, ce ves da te ne poslusa ko se te bo naveličala bo že govorila glede tizga da bi se lohk mele nepozabnu... če sta u domu je vse skup mal lažje greš lahk u soping, pica, sprehodi po mestu... če pa vozita pa probita it med odmorom na malico skup al pa kko pico, rogljiček, soping tkoj po pouku upam da ti bo kej pomagal, mni to zmiri uspe pr cimri • smrketa12345
• Od: 24.5.2014
Re: prijateljica, ki misli, da je edina z težavami! POMOČ!
16.2.2015 23:29
hvalaa tiiiii!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.