Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa?

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 13.2.2014 19:36
No uglavnem, ena tema na punce. Pač v letih nevem 14 in naprej, je to res da so punce tudi zelo zelo potrebne? In da so samo fine da nočjo seksat, govorit o tem če kaj mastrubirajo...? To ugotavljam že nekaj časa, da bi tudi punce rade sex pri 15-16 letih ampak envem zakaj nočjo? strah? misli da je premalda? Kaj pa vi fantje in dekleta pravite na to Smile ?
Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
Re: Zanima me... 13.2.2014 20:08
jaz osebno mislim, da so punce pri teh letih (13, 14, 15) absolutno še premlade, da bi počele te stvari. Raje naj počakajo, da bodo večje in bolj odgovorne. Vse počaka. Vem pa da večino deklet mika kaj takšnega, vendar je pa vseeno na prvem mestu trezno razmišljanje in zavedanje posledic nepremišljenega dejanja.

Mixsx pravi:
No uglavnem, ena tema na punce. Pač v letih nevem 14 in naprej, je to res da so punce tudi zelo zelo potrebne? In da so samo fine da nočjo seksat, govorit o tem če kaj mastrubirajo...? To ugotavljam že nekaj časa, da bi tudi punce rade sex pri 15-16 letih ampak envem zakaj nočjo? strah? misli da je premalda? Kaj pa vi fantje in dekleta pravite na to Smile ?
anotherhornyteenage • Od: 12.2.2014 • Prispevkov: 19
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 13.2.2014 20:20
Sicer to sm tud jst dojev kva se z mojm sošolkam dogaja. Tko v 7. klasu, so mislne da je to fuj pa kr neki, poj v 8. so že tko mav namigvale, zj v 9. so pa res ratale potrebne, sam nevem če že tko misljo da bi prov seksale. uglavnm ful se pozna
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 13.2.2014 20:35
meni se zdi da je to odvisno od vsake punce posebi. js sm zdej v drugem letniku in ene moje sošolke še vedno razmišljajo kot v 7. razredu Wink pomoje na to upliva tudi to če punca hodi na žure al ne oz če ima fanta Smile
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 13.2.2014 20:51
justfly pravi:
meni se zdi da je to odvisno od vsake punce posebi. js sm zdej v drugem letniku in ene moje sošolke še vedno razmišljajo kot v 7. razredu Wink pomoje na to upliva tudi to če punca hodi na žure al ne oz če ima fanta Smile

Ja, to maš prov odvisn od posameznika. Drgač lahka rečm da je to dost res če punce hodjo na žure, al pa če pijejo. Jst mam sicer 2 sošolki, k tko za vikende pijeta pa kadita pa sta tko kr dost potrebne,ampak to je spet odvisn od posameznice.
LV9 • Od: 2.1.2014 • Prispevkov: 13
.... 13.2.2014 22:07
izguba nedouznosti je za vsako punco neki velllkkkkiiiigggggaaaa.
punce smo kraljice dvomljivosti, nagajivih misli, ljubosumja...
tudi ko najdemo ljubezen, se sprasujemo, ce je ta prava....
kdo bi nas razmeu???? Rolling Eyes
Re: .... 13.2.2014 22:16
LV9 pravi:
izguba nedouznosti je za vsako punco neki velllkkkkiiiigggggaaaa.
punce smo kraljice dvomljivosti, nagajivih misli, ljubosumja...
tudi ko najdemo ljubezen, se sprasujemo, ce je ta prava....
kdo bi nas razmeu???? Rolling Eyes

Zelo čudna bitja Wink
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 14.2.2014 18:40
Še same sebe ne razumemo. Very Happy
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 15.2.2014 11:08
Jah..ženske rade kompliciramo na različnih področjih.
čeprov... js enostavno vem da ko bom pripravljena se bom v to podala. In ko bom pripravljena..mi bo to tud prijetno Wink za zdej pa še vem, da če bi se kej tko začel odvijat, bi mogoče na pol uživala, na pol pa bi bla prestrašena in negotova. In verjetn bi to tud pol blazno obžalovala.

nism js čist zihr ko mi kaka prbije, da je bla pr 13 že pripravlena in ničesar ne obžaluje. Ok, ne pravm da ni res, sam kaj pa vem... ne verjamem čist Razz pr 13 praktično začneš šele spoznavat tak svet...in si še dovol otrok da ne morš čist jasno pretehtat komu zares zaupat in komu ne. čeprov to ni lepo....js avtomatično dubim filing da ta oseba pa ni dovol odgovorna.
PatrickStar • Od: 18.2.2014 • Prispevkov: 4
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 18.2.2014 23:05
Mene je tudi dolgo, dolgo časa mikalo Smile Potem, ko sem dobila fanta, pa me je kar streslo, ko je vprašal ali naj kupi kondome. Tako da v resnici nisem bila niti približno pripravljena na takšne stvari. Potem sčasoma, ko se navadiš nase in partnerja pa rata vse drugače v glavi
petra14 • Od: 11.2.2014 • Prispevkov: 18 • Kraj: Sežana
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 20.2.2014 10:30
Jest tud mislim, da se me dekleta moramo na to pripravit in odločit na pravega, res tistega, ki ga mamo rade. Jest vem, da tudi ko bom mal stareja in bo m šla na žur in če me bo eden pregovarjol in če ne bom zaljubljena v njega in ga ne bom poznala že dalj časa mu odločno odklonila.
je pa res, ko sem sama na take stvari veliko mislm, sem o tem tudi že z mami veliko govorila, pa sem prepričan, da bo odločitev o tem padla, ko bom resnično pripravljena in bo ga imela rada, pa še verjeti mu bom morala, da je res pravi.
LP Petra Wink Exclamation
TamchRawr • Od: 13.10.2014 • Prispevkov: 20
Re: Si punce pri 15-ih letih že želijo seksa? 23.2.2015 1:47
Osebno sem trenutno stara 15 in še do zdaj nikoli nisem hotela tega (sploh pa še nikoli nisem mela fanta!). Mogoče me je včasih malo zaneslo, ampak samo za par minut Smile Drugače še raje počakam vsaj leto in pol do tega, zaenkrat pa še nočem tega probati, niti imeti tipa. Glede let pa zase mislim da sem absolutno premlada. Giving it time Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.