najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?1 | 2 | 3 | 4 | >>• ninaurbic
• Od: 7.5.2009
najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?
7.5.2009 21:35
Kaj je najhuj, ka ste gdaj naredel?
• leila
• Od: 18.1.2009
Re: najhujša vaša "****" ki ste jo kdaj naredel?
7.5.2009 22:31
helou hmm pa naj pomislm.. enx sm rekla mtki da grem vn s kolegico (blo je tko okol osmih) in sm se zlagala da je kao nujno p to. sm pa ubistvu šla z enim tipčkom vn xD no ja prznam to glih ni huda **** ane. xD sam k so moji starci ful tečni glede tipou p tega. kao premlada gor in dol xD ... no ja to je to uživi ćau! • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
7.5.2009 22:38
Tema ne spada v to kategorijo, zato je bila premaknjena v kategorijo ''Frustracije''.
Lp, SpeedsterzZ • TheLisT
• Od: 17.6.2009
18.6.2009 14:49
Js sm velik **** nardila.....
En party in mtka me pele pa nč pit bla bla... ob 1h iskat js pa čist pijana. xD Sej pol sm mela kazni uff... Pa to se je zgodil že kake dvakrat al pa trikrat... Drgač je pa še par stvari k pa niso tok za u jaunost. • ani4
• Od: 7.7.2009
15.7.2009 19:42
najhojšo stvar sm naredla donzz..
vam prej razložim.. biu je en party in sm ga pač srala z enim.. on je star 18 js ap 14.. in potem se je ta fant zalubu v mne.. js pa nekot nism hotla.. mislim, prestar mi je biu.. resno.. no in pač.. dva dni nazaj me je še zadnjič baroo, zka mu ne dam šanse.. in pač js da je prestar itd.. in pač on reče, da pač bo probo pozabit..pa to.. no in nakar gremo mi dans na bazen.. pa je tut on gra biu.. skos smo se neki potapljali.. tunkali... vedno ko sm bla pod vodo, se mi je zdej da plava proti mni.. mislim da hoče nekaj.. ampak ni.. no in nakar potem se še zadnjič potopimo.. on čist blizu mne zaplava.. in pol mne neki pikne in ga kr kušnem.!.. pol si rečem u glavi: o faaak!!.. pa sm grem iz vode.. na wc.. 3 ure sm tam sedela.. z njim v vodi sta ostale dve moji prijatlci.. in pol so mi povedle da je rek: faak nej se odloči ka hočee.. to se sm od mladih bab lahk nardi.. da ne pride več na bazen če bom js gra.. groza!!. ko bi lahk nazaj zavrtela čas.. vse bi dala.. • smoki
• Od: 17.10.2008
15.7.2009 23:59
en dan sm šła n eno fešto in tm je bła moja kokr bi se rekl sowražnica XD
no ugłaunm sowražm jo ona mene .. i n krneki je pršło in sve se stepłe .. poł drug dan je pa bła ona tepena od enih mojih prjatłc .. in poł je njena mtka mene kłicała in mojo mtko in je ispadł kda sm js naročiła d jo pretepejo XD inpoł sm jst tako rečeno naje*bała .. in poł šło nasodišče use in krneki .. in še dan danes nesmeeem wn T_T • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
16.7.2009 15:59
enkrat sm šou spat po pounoči _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • smoki
16.7.2009 16:00
underberg pravi:enkrat sm šou spat po pounoči
in ka je tok kei hudga.? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.7.2009 16:32
Enkrat nisem peseka pelala na sprehod :S.. ah jej.. bi kr cajt nazaj prevrtela, da bi toto mojo največjo napako popravla. hjoj. lajf se mi je **** po tistem usodnem trenutku. tega nobenmu nea privoščim. ah ja.
• underberg
16.7.2009 16:40
PorceLan pravi:Enkrat nisem peseka pelala na sprehod :S.. ah jej.. bi kr cajt nazaj prevrtela, da bi toto mojo največjo napako popravla. hjoj. lajf se mi je **** po tistem usodnem trenutku. tega nobenmu nea privoščim. ah ja.
je*a je to _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
16.7.2009 16:42
underberg pravi:
PorceLan pravi:
Enkrat nisem peseka pelala na sprehod :S.. ah jej.. bi kr cajt nazaj prevrtela, da bi toto mojo največjo napako popravla. hjoj. lajf se mi je **** po tistem usodnem trenutku. tega nobenmu nea privoščim. ah ja.
**** je to Prosim? Kaj te vse muči, da me citiraš? Maš vprašanje? Ajde, razpiši se. Se veš da ti lahko pomagam, dragec. • underberg
16.7.2009 16:44
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
**** je to Prosim? Kaj te vse muči, da me citiraš? Maš vprašanje? Ajde, razpiši se. Se veš da ti lahko pomagam, dragec. pa mene nč ne muči, vidim pa da tebe j*be ko nisi pelala pesa na sprehod _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • underberg
16.7.2009 16:45
smoki pravi:
underberg pravi:
enkrat sm šou spat po pounoči
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat • PorceLan
16.7.2009 16:49
underberg pravi:
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
**** je to Prosim? Kaj te vse muči, da me citiraš? Maš vprašanje? Ajde, razpiši se. Se veš da ti lahko pomagam, dragec. pa mene nč ne muči, vidim pa da tebe j*be ko nisi pelala pesa na sprehod Aha, ja sej me. Hin bi bla skoraj. Še doro da so me zvezdice rešle. Drugače bi jas zaj bla tam neki za tremi gorami pa tremi vodami. • smoki
16.7.2009 17:49
underberg pravi:
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ja ka, nism šou praucajt spat owbed hhhah • disketa
• Od: 26.7.2009
28.7.2009 12:34
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
**** je to Prosim? Kaj te vse muči, da me citiraš? Maš vprašanje? Ajde, razpiši se. Se veš da ti lahko pomagam, dragec. pa mene nč ne muči, vidim pa da tebe j*be ko nisi pelala pesa na sprehod Aha, ja sej me. Hin bi bla skoraj. Še doro da so me zvezdice rešle. Drugače bi jas zaj bla tam neki za tremi gorami pa tremi vodami. ej, kašno drogo uporabljaš? ker zveni ful brutalno vse skupaj • malavesnika
• Od: 20.7.2009
28.7.2009 15:58
pa kolk si ti star? to sm jaz pri 5 štela za p.i.z.d.a.r.i.j.o ne pa zdaj • Domina
• Od: 27.7.2009
28.7.2009 17:12
Največjo **** sm nrdila to, da sm probala drogo !
in mi je najbl žou ! Bol če je nebi ! • PorceLan
1.8.2009 12:49
disketa pravi:
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
underberg pravi:
PorceLan pravi:
**** je to Prosim? Kaj te vse muči, da me citiraš? Maš vprašanje? Ajde, razpiši se. Se veš da ti lahko pomagam, dragec. pa mene nč ne muči, vidim pa da tebe j*be ko nisi pelala pesa na sprehod Aha, ja sej me. Hin bi bla skoraj. Še doro da so me zvezdice rešle. Drugače bi jas zaj bla tam neki za tremi gorami pa tremi vodami. ej, kašno drogo uporabljaš? ker zveni ful brutalno vse skupaj Hjaa pa čuj.. nič droge pri meni.. zdravo mormo živet veš Drugače ti je pa lahko najboljša droga da greš vsaki dan na triglav pa nazaj.. na vrho pa še na eno drevo splezaš, p aje to to.. • pokerface
• Od: 29.3.2009
12.8.2009 10:57
smoki pravi:
underberg pravi:
in ka je tok kei hudga.? ? • TheDD
• Od: 12.8.2009
12.8.2009 13:17
hahahahhahaa.. i Like you • Pupikaa
12.8.2009 22:23
moja najhujša **** pa je to da sem se rodila ... zaj pa res moja najhujša **** ... ...je da sem škifom j*e*b*a*l*a****m*a*t*e*r in so me pol celo pijano in ****** pelali domov in je pač mati vidla kaka sem in logično sem mela hausa pa še na kazen smo dobli ker sem zmerjala škifaa!!! j*e*b*i****g*a* • bibolina
12.8.2009 23:10
no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor.... in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. • Screaam
• Od: 14.3.2009
13.8.2009 9:35
bibolina pravi:no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor....
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. am okeej ... no coment. najhujša? hm ... d sm govriLa d grem u sqL al pa frendici pa bla s tipom • kaiix13
• Od: 20.7.2009
14.8.2009 16:55
bibolina pravi:no da še jaz povem svoje...bla sem na morju in že prvi dan sem spoznala enga hudga tipčka, ampak reeees hudga!!! in pol se skos gledama pa to in kr naenkrat pride do mene pa me zažvali..in jaz sama pri sebi ooo faaaaaak stari, ne me ****, pa kaj si ja nor....
in sva pol celo noč bluzila in se rajcala pa to...no, druga dan pa sm šla k njemu na plažo tam ko je meu brisačo in so me stari skor ubili ko so me vidli pri njem- misli so da grem do ene kolegice... ampak ponoči sem se spet odplazla ven in sva sexala....da pa to še ni vse, sem to napisala v dnevnik in pol ga je moja matka kao po pomoti prebrala in sem mela celo štalo. am a že kr pr 11 si ****.. dobra si mala. aja a to si šla unim 35 letnikom a?. XĐ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.