prepis na drugo srednjo šolo• klavdija2016
• Od: 22.8.2011
prepis na drugo srednjo šolo
3.9.2015 15:44
Hej
Jaz se bi rada prepisala na srednjo trgovska šolo v Mariboru in me zanima če morem počakat 2 meseca preden se bi vpisala? Kak pa je potem s štipendijo če se prepišem bom jo normalno vsak mesec dobivala ali je sploh nebom do konca leta? • arianna
• Od: 15.2.2012
Re: prepis na drugo srednjo šolo
12.9.2015 14:44
Hej, Klavdija!
Tudi sama sem se prepisala iz umetniške gimnazije na splošno, zato mam nekaj izkušenj v zvezi s tem. Najprej, vse je odvisno od zahtev vsake šole (npr. ocene, posebni pogoji..). Če misliš, da pri samem uspehu iz preteklega šol.leta ne bo posebnih komplikacij, potem ti za to ni treba skrbeti. Težava je lahko tudi zasedenost mest na šoli, ki jo želiš obiskovati. Predlagam, da pokličeš svetovalno službo šole, na katero se želiš prepisati. Meni so na šoli, na katero sem se želela prepisati (in sem tudi se), rekli, da lahko pridem k njim drugi dan, drugi mesec ali pa na sredini leta. Kjub vsemu pa ti svetujem, da se, če si začutila, da šola, na kateri si zdaj, ni prava zate, ne matraš in trpiš in se raje čimprej prepišeš. Glede štipendije... če se boš prepisala, jim moraš samo poslati dopolnitev vloge. To si dolžna narediti v osmih dneh od novega vpisa. Obrazložitvi spremembe samo priloži nov vpis in jim pošlji. Sama sem naredila enako (po njihovih navodilih). Tako, upam da sem ti dala nekaj podatkov in da ti bodo v pomoč. Izkoristi danosti življenja ---------------------------------------------- You will know you made the Right Decision; You feel the strees leaving your Body, your mind, your life. ------ ž |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.