kako ste se počutli in kaj ste si mislili???

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 22.6.2011 15:02
heŁŁou!

vem da je o tem že fuŁŁ tem napisanih ampak nism nč takega najdla tak da:

-->zanima me kako ste se počutli tisti trenutek ko vas je tip/punca poljubil/a ??
-->kaj vam je šlo takrat po glavi,kako ste reagirali po tistem..??

mal se razpišite prosim!

lp,thedevil =)
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 22.6.2011 22:55
uff takrt je blo res "noro" sicr ni blo sansko ampak zame je blo!!! am,, največ metulčkou sm mela u trebuhu začel mi je srce razbijat waww tist filing je pač najjačii!! Very Happy <333 po tem sva hodila se naprej(ob morju) in se normalno pogovarjala.. men je slo po glavi ta poljub dougo časaa!! Smile)))
Re: kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 23.6.2011 8:35

Nazadnje urejal/a usss 16.4.2015 21:14; skupaj popravljeno 1 krat
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 7.8.2011 22:58
jooooj keri srečki ste vi foolk!!
Sad

js bi tudi tko Sad
js sm bla u enga skor celo osnouno šolo xD in zej nakonc sm že mislna da bo kej pač usaj nevem kej majnšga od poljuba pa ni blo neč Sad
in sm ga prosla za prijatlstvo na fb-ju (junija) in sm mislna da bo kej pač pa po fbju da si bova pisala al pa ke pa me je sprejel šele predučerejšnim Sad

joooj jst bi tudi tko kukr vi Sad
</3
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 7.8.2011 23:45
mata pravi:
jooooj keri srečki ste vi foolk!!
Sad

js bi tudi tko Sad
js sm bla u enga skor celo osnouno šolo xD in zej nakonc sm že mislna da bo kej pač usaj nevem kej majnšga od poljuba pa ni blo neč Sad
in sm ga prosla za prijatlstvo na fb-ju (junija) in sm mislna da bo kej pač pa po fbju da si bova pisala al pa ke pa me je sprejel šele predučerejšnim Sad

joooj jst bi tudi tko kukr vi Sad
</3

sej vem d se sliš pocukran, sam je res, ljubezn pride sama ud sebe, če jo boš iskala nebo nč ud nč. sam sekirala se boš.. pust da stvari tečejo pa ker se nardi se nardi ane:) pa puznam ta filing kr sm bla sama čist ista k ti en let nazaj..

drugač pa d odgovorim
ja blo je adijo..blo je pač puzim in mej tko h seb stisnu pa se nasmeju pa me kušnu. noro, nism bla sploh u stanju d bi lhko razmišlala>.<..pa tut zdej po pou leta je ševedn tist občutk k j biu takrt..
pol sva pa sedela na eni škarpi pač tko objeta pa gledala lučke k j blo okrašen Wink
Lolaa • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 21
Re: kako ste se počutli in kaj ste si mislili??? 8.8.2011 9:24
blo je noroo!!! tisti metulčki k so bli u trebuhu so se razpršili po ceumu telesu..pa biu je took nežn..skor sm se mu u rokah stopila..srce mi je razbijalo k zmešano..tok lepo je blo pol k se mi je po poljubu nasmeju, me pogledu u očke pa me objeu...sm še zloo doug razmišlala o tem

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.