Imam punco..... Pa zdej???• tadejgasparovic
• Od: 27.12.2013
Imam punco..... Pa zdej???
8.3.2016 0:20
Ok.... Kakšen mesec ali 2 nazaj sem se malo začel pogovarjat z eno punco, ki mi je že nekaj časa všeč.... Začela sva preko fb-ja in pol sem ji enkrat predlagou da bi se dobila.... Res sva šla parkrat na sprehod in pred kakšnim tednom ali dvema sem jo uprašal če bi bla z mano.... In rekla je da bi bla!!! In kaj mislite glede objemov.... Jst se sicer zelo rad objemam in ona pravi da isto.... Ampak do zdej sva se objela samo enkrat.... Jst si pa tudi ne upam kar objet je kadarkoli.... No ja..... Sicer pa me najbolj zanima ena stvar.... Nimam veliko izkušenj s puncami.... Imate kakšen nasvet kako naprej?? Nočem da nama postane dolgčas in se zato razideva... Hvala za pomoč!! Ps... Star sem 14 let.... Kmalu 15.... Ona pa je 1 leto mlajša... • powergirl
• Od: 2.3.2016
začetki pač
14.3.2016 9:18
hej,
jas sem tudi imela tako zvezo....to se ponavadi zgodi ko se je oba malo sram ampoak temu treba čimprej reči NE, ker jas sem imela tako zvezo pol leta!! napaka se ne odnese!!! kaj narediti? ocitno je tudi njo sram kaj je običajno. najbolje je da ko sta skupej in če tudi ti čutiš kakšen strah ji to poveš, je težko a je pol veliko bolje zdej ti ne delaš nič narobe, samo dva mesca je ze nekak gledano zelo velik in vsaka punca si želi objema. tooo je cute če jo sam tam objames kdaj koli in še fajn ji bo predlog: probejta se čiim več pogovarjat da se ful sprostita. Ko se vidita jo močno objemi in ji daj ljubčeka (za začetek bo težje ob enem pa najlažje) in res da je kej takega ki sem napisala ful akward ni! to je sam ko si tak v zvezi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.