Vpis v srednjo šolo - kako se odločiti? Prosim za nasvet!• TamchRawr
• Od: 13.10.2014
Vpis v srednjo šolo - kako se odločiti? Prosim za nasvet!
13.10.2014 17:33
Vpisi so že mimo in tudi jaz sem se že odločla. Hvala za vse odgovore. Nazadnje urejal/a TamchRawr 19.7.2016 18:46; skupaj popravljeno 7 krat • Manccaaa
• Od: 3.11.2014
Re: Vpis v srednjo šolo - kako se odločiti? Prosim za nasvet!
3.11.2014 21:49
meni se zdi, da je najboljš izbrati šolo, ki ti najbolj ustreza... zelo trapasto je skoz gledati na ocene in točke.. lej če te zanima fotografiranje si to izberi, ker boš to rada imela. samo se mi zdi, da če si povprečna učenka ali odlična oz. nadpovprečna boš to zagotovo dosegla • TamchRawr
12.11.2014 1:02
Manccaaa pravi:meni se zdi, da je najboljš izbrati šolo, ki ti najbolj ustreza... zelo trapasto je skoz gledati na ocene in točke.. lej če te zanima fotografiranje si to izberi, ker boš to rada imela. samo se mi zdi, da če si povprečna učenka ali odlična oz. nadpovprečna boš to zagotovo dosegla
Hvala za odgovor... sem se že namreč menila z družinskimi člani pa prjatli pa jih je vsaj 80% reklo da nej grem na gimnazijo ampak sm se odločla da nebom šla na gimnazijo sej moje ocene niso zadost visoke za gimnazijo (nekatere predmete mam tud zaključeno 3) ampak učitn oni tega še ne vejo, zato mi predlagajo gimnazijo. Že kar velik stvari mi je tule v osnovni bolj težkih, kaj bi šele blo v gimnaziji... oblikovanje in fotografiranje me res zanima sam nism še 100%. Vsa leta do zdej sm bla pravdobra, nikoli odlična k mi zadeve ne grejo najbolje in mam včasih težave z razumevanjem • valerie23
• Od: 15.11.2014
16.11.2014 12:27
Lej, js ti bom takle rekla. Js sm se vpisala v gimnazijo s samimi peticami, ampak imam sošolce, ki so imeli v osnovki ocene od 1 do 5 in ne se obremenjevat zaradi tega. Tukaj ni nič odvisno od ''pameti'', ampak od dela in truda. Nikoli si ne govori, da nisi dovolj pametna ali sposobna za gimnazijo! Splača se ti vpisati na gimnazijo, ker boš odnesla veliko znanja tako za maturo kot tudi nadaljnje šolanje. Imela boš tudi največ možnosti izbire in sprejema na fakultete kasneje, po maturi. Meni ni nikakor žal, da sem se vpisala na gimnazijo, ker še vedno lahko razmišljam o nadaljnjem šolanju, vem, da imam odprte vse možnosti in se počutim dobro ob tej misli. Tako da, jaz bi ti svetovala, da izbereš gimnazijo, ker ti ne bo žal in boš tudi sama sebi hvaležna za to izbiro kasneje v življenju:)
• ClassyAndFabulous
• Od: 9.7.2012
19.11.2014 18:00
Heej.
Js sm na oblikovni v Lj pa če te karkoli zanima me samo vprašaj, ti bom z veseljem odgovorila:) • TamchRawr
10.12.2014 14:49
valerie23 pravi:Lej, js ti bom takle rekla. Js sm se vpisala v gimnazijo s samimi peticami, ampak imam sošolce, ki so imeli v osnovki ocene od 1 do 5 in ne se obremenjevat zaradi tega. Tukaj ni nič odvisno od ''pameti'', ampak od dela in truda. Nikoli si ne govori, da nisi dovolj pametna ali sposobna za gimnazijo! Splača se ti vpisati na gimnazijo, ker boš odnesla veliko znanja tako za maturo kot tudi nadaljnje šolanje. Imela boš tudi največ možnosti izbire in sprejema na fakultete kasneje, po maturi. Meni ni nikakor žal, da sem se vpisala na gimnazijo, ker še vedno lahko razmišljam o nadaljnjem šolanju, vem, da imam odprte vse možnosti in se počutim dobro ob tej misli. Tako da, jaz bi ti svetovala, da izbereš gimnazijo, ker ti ne bo žal in boš tudi sama sebi hvaležna za to izbiro kasneje v življenju:)
Ja tole pa me je res mal prepričal ClassyAndFabulous pravi: Heej.
Js sm na oblikovni v Lj pa če te karkoli zanima me samo vprašaj, ti bom z veseljem odgovorila:) Hej, ja ti kar, bi bla hvaležna! • ClassyAndFabulous
• Od: 9.7.2012
10.12.2014 22:11
Sem ti poslala na zs • TamchRawr
20.12.2014 21:20
ClassyAndFabulous pravi:Sem ti poslala na zs
Hvala res! In ja oprost za pozn odgovor, ne hodim tak dosti na to stran • saby
• Od: 27.10.2008
srednja zdravstvena in kozmetična šola maribor
1.3.2015 8:23
Jaz sem zdaj 9 razred in me zanima če se je kdo vpisal ali hodi na srednjo zdravstveno in kozmetično šolo. Mislila sem iti v smer kozmetični tehnik vendar še nisem 100% .
Prosila bi vas da bi mi povedli ali je ta šola teža Kaj se učite za smer kozmetični tehnik Kako povprečje ocen morš met??? Prosim za vaše odgovore |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.