Znaki pa to...• Zancy
• Od: 14.1.2015
Znaki pa to...
14.1.2015 21:31
Ss pa lp usem.
A bi biu ker (al pa še bulš kera) tuk dober pa mi napisu znake k jih NAJSTNICE kažejo SOVRSTNIKOM ko so jim ušeč pa to. Ker po tem netu najdeš sam te neke nasvete za odrasle js sm pa šele 16 tak da mi use čuden zglea ko berem a ne k za nas ta mlade ni lih isto. tak da bi biu pa zlo hvaležn usakmu/usaki k bi mi za NAJSTNIKE na DOLGO napisu/napisala. hvala že v naprej • divergent
• Od: 27.1.2015
Re: Znaki pa to...
27.1.2015 10:16
To je ful odvisn od punce, kakšna je po karakterju, kok je sramežljiva pa tud od tega kok se že poznata. Če se velikrat vidta pa se še nista nč pogovarjala, te bo vrjetn gledala ko jo ti ne boš, če se bota srečala te bo dalj časa gledala, ne bo te sam tak mimgrede oplazla z očmi. Mogoče se bo nasmejala.. Nektere z drugačnim karakterjem bi se delale kot da jih ne zanimaš, pr tistih je bol težko. Ko vidjo fanta se delajo ko da ni nč posebnga, ko grejo naprej se pa smejijo kr so vesele da jo je sploh pogledu Če se pogovarjata, pa neveš ka bi reku, bo ona usaj probala neki rečt, nadaljevat pogovor kr ne bi rada da se neha. Mogoče, če se ji mudi, se res nebo mogla doug ment, če se pa ponaula pomen da jo ne zanimaš, sej to tko usak sam opaz če se nekdo hoče na lep pa tak nežn način znebit koga. Ne mislim glih "znebit", sam tud po mojih izkušnah vem, da je lepš nekom na začetku dat vedit da te ne zanima, ko pa pol ko ma že kake predstave o teb pa ga ful razočaraš. Če si punci ušeč bo sigurn videt zamišlena pa se bo velik smejala. Pol si začne popraulat lase al pa karol, kr je žiučna in vesela in use kr jo gledaš. Ko se pa pogovarjaš z njo te bo gledala v oči. pa večkrat bo probala it po tisti poti ko ve da greš ti. Ene punce tud začnejo kej ponavlat za fanti, kake čist preproste stvari, npr. če si fant name oči si pol še ona to začne. To je mal čudn sam ja, ene to delajo. Aja pa 100% boš vidu da te njene prjatlce gledajo, da ji kasnej povejo če si jo gledu, kr je ona preveč sramežliva da bi te opazvala. Tak da če se gdaj kakšna njena frendica kej upraša al pa se začne pogovarjat s tabo, je to največkrat kr hoče pomagat tisti k je u tebe. Vrjem, punce to vemo Če se še nista menla, pejt do nje pa začni. Če ni u tebe boš tko opazu, zgubit nimaš kej. Če te pa ma sam za prjatla, sošolca, karkol druzga kot simpatijo se pa tud opaz. S prjatlom se lah bol pogovarjaš, kr te ni strah da boš kej narobe reku, ne? Če maš kake dobre prjatle jim reč nej se kej pogovarjajo z njo, čist neki mim, sam da se. Pol jih bo mogoč uprašala kje si, ampak to če se že bol poznata, da sta se usaj že gdaj družla. Upam da sm pomagala, res. Uso srečo! • Zancy
• Od: 14.1.2015
Re: Znaki pa to...
29.1.2015 23:53
ej hvala za tole, pa de se ti je dal use napisat... ful pomaga hvala ti |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.