Težave s samozavestjo, sošolci, itd.

TamchRawr • Od: 13.10.2014 • Prispevkov: 20
Težave s samozavestjo, sošolci, itd. 10.12.2014 15:21
Hejla Smile No pač js bi razpravljala o moji samozavesti kejti naslednjo šolsko leto grem v srednjo šolo in me skrbi da bi zamudla priložnost da se "spremenim".

No glede moje samozavesti, res je nimam! In ravno zarad tega sm prestala leta in leta kot žrtev psihičnega nasilja in o tem raj zdej preveč podrobno nebi. S sošolci se nikol nismo štekali, razn tega da sm si po prvih 3 razredih našla eno prijatlco s kero se na srečo še danes štekam Smile Že kot otrok se nism rada družla z nikom razn z bližnjimi, spoznavanja novih ljudi pa sploh nism marala kr me je vedn blo strah, da bi se kej zgodlo. Trenutno v šoli sm in sm vedno bla tista ta tiha in mirna. Ne prenesem biti v veliki množici kr se vedno počutim grozno in zdej res nevem, če je kaj narobe z mano al pa sm pač taka od rojstva. Confused

V 1. razredu pa še se vedno spomnim, da se je ceu razred zbral v tisti igralni hiški kt bi rekla in nato so me vsi povabli notr in jaz bedak sm dejansko res šla tja notr. Ko sm pršla not me je en res močno prjeu za roke in držal tko da sm že misla da bo mi roke strl, ena punca pa mi je nameravala sleči hlače in mi tud je, ostali iz razreda pa so buljili v mojo faco kok sm se začela jokat a oni so se začeli smejat. Ko je prišla učitlca me je vprašala ka je blo in nism nč odgovorla kr me je blo zlo sram pred celim razredum vključno z učitli, moja faca je bla cela razjokana, lase sm mela razkuštrane in hlače mal raztrgane. Ceu 1. - 3. razred sm bla popolnoma sama, vedno so se spraulali name in to sam zato kr sm pač drugačna od njih. Na srečo se je to za neki časa končalo ampak potem spet znova, tokrat so še se priključli sosošolci.

Do srednje šole pa se nameravam spremenit kr res nočm bit tista "lutka" v razredu kt sm bla teh 9 let sej bi še se loh ubila zarad tega, kot otrok in zdej.

Vem da sm ful o tem napisala ampak bi bla hvaležna, če bi mi kdorkol pomagau... vrstniki mi res nikol niso bli v pravo pomoč. Neutral
hepan • Od: 26.9.2012 • Prispevkov: 4
eetaq forum: Frustracije Težave s samozavestjo, sošolci, it 10.12.2014 16:37
Sma že dva Mr. Green , AMPAK meni se je dobesedno ****. Ker pač sem nor, preverjeno. od 1 do 5 razreda mini slovenski world class zvezdnik, prehod v 7 do 9 pa....... Shocked .Bil ko en klošar iz nekje potegnjen, črna ovca pač ker VSI od A do Ž so bili veliko več, really. Pa ja de.
Prihod v prvi letnik srednje isto prvi letnik bullied.Ampak ne od sošolcev, pač spet od starejših kretenčičev. Od druzga pa do 4 letnka pa naprej mir, yay Very Happy . Razn četrt letnk je pol spet mal muka zarad mature, pa itak to so ble sam grožnje; ja mature na boš naredu brez učenja! FIGE! Niti ene minute nism zveske gulu, use 4 predmete 4 pisu na maturi, razn 5 predmet zakopu z 2.
Sklep? Srednja te definitivno spremeni. Ne spreminjaj se sam, ker te svet prav naravna, ker kolikor je slabega, mora bit dobrega. To pa zaradi ravnotežja v socialnem svetu. Pozdravćki iz Filozofske fakultete, Filozofija.
Markuzl the hepan
smrketa12345 • Od: 24.5.2014 • Prispevkov: 24
Re: Težave s samozavestjo, sošolci, itd. 30.12.2014 22:26
smo že trije ;s
jst imam to srečo, da sm letos začela hodit v srednjo šolo.
jst in moja prjatelca sma bile vedno tarča žaljivkam..pri pouku sva bile vedno najbolj tiho. ampak bile sva si tako dobri, da sva si res povedali vse, preživele sva veeeliikoo norih trenutkov, ampak to je je v 9. razredu se končalo..sploh več nimave stikov, ko greva mimo druge,se sploh ne pozdraviva. zdaj sem pršla v srednjo šolo in je res 100x boljše, z sošolci se vredu razumemo, amapak 1. letnik je še bolj otročji, potem pa z leti že fantje dozorijo, tko da nič se sekirat.. samozavestna pa kar bodi, jst sem v osnovni imela samozavest pod tlemi, zdej pa se mi **** za vse, in se počutim res super! nč sekirat:)
meowmeow • Od: 23.4.2014 • Prispevkov: 8
Re: Težave s samozavestjo, sošolci, itd. 11.2.2015 10:14
Sam sem tudi imel precejšne težave s samozavestjo, nisem imel prijateljev ne punce..zmerom pa sem se držal sam zase..odločil sem se da temu naredim konecn in sem začel mal brskat po netu pa to in sem našel enega trenerja za samozavest...čeprav v take stvari ne vrjamem najbolj sem kupil njegov cd na [povezava] in te dejansko naredi bolj samozavestnega, seveda moraš tut sam delat na tem..pomaga pa Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.