vroče/hladno

Alissa • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 36
vroče/hladno 25.2.2012 10:13
Ojla!!
Okej, js bi vas pa prosila za nasvet, ker res newem, kaj nej nardim. No, am, na taboru (5 dni) sem spoznala fanta, s katerim sva se takoj ujela. Ogromno sva se pogovarjala, pa tko in drugo noč pač sva se tko mal objemala pa poljubljala na usta (to je bill moj prvi pravi poljub!!). No, res je blo tok lepo pa fajn, js sm bla u nebesih. No, pač govoru mi je lepe stvari pa tko naprej. To je blo use. Pol nasledn dan me je pa čist ignoriru. In naslednje dva dni tud. Hotla sm se pogovorit z njim, pa je blo vedno tok ljudi zravn. Zdej pač, no, zdej sm pršla domov in newem kaj nej nardim. Mam njegovo fonsko, njegov fb, ampa nisva še nč kontaktirala. Pa zdej newem, al nej mu pošljem zs po fbju, sms al nej ga clo pokličem...?? Loh svetujete, prosm, k js sm še zmer fuuuul vanga!!
Have Fun Very Happy
Emm... :S 25.2.2012 10:20
Tud jst sm bla na enmu taboru med poletjem, sva se z enim tipom (2 leti starejši) dost zaštekala pa me je šlatu, sedela sm mu v naročju, zažvalila se nisva, sam mi je isto skos komplomente dajau pa usi ostali so rekl da sm mu ušeč...ko je blo tabora konc mi je še reku da me bo pogrešou, ampak mu res nism verjela ker res gleda z vsako punco ki gre mem in taki se zlo redko spremenijo...pa še če te je že na taboru ignorirou se mi ne zdi pametn da mu karkol pošiljaš, mu boš šla samo na živce.
To je moje mnjenje glede na izkušnjo..poznam ga pa ne tko da najbolj pa veš sama (:
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: vroče/hladno 25.2.2012 10:46
Pomoje je samo zmeden in pač ne ve ali bi imel kaj s tabo ali ne.. Na tvojem mestu bi stopil do njega in ga vprašal na čemu si.. Tale negotovost ko ne veš na čem si zna biti ubijalska.. Very Happy
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: vroče/hladno 25.2.2012 13:11
Mandex pravi:
Tale negotovost ko ne veš na čem si zna biti ubijalska.. Very Happy

Jaap. To je čizz res -.- Smile
krohop • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 35
Re: vroče/hladno 25.2.2012 15:12
Kar je storo sam kaže na to kakšen je in kakšne so njegove namere. Če tudi bi bil zmeden te nebi popolnoma ignoriral in bi zmedenost pri njem hitro opazila, pa tud kak msg bi ne glede na to prispel.

Na tvojem mestu bi ga pusto na miru. Težko se scimi kaj iz tega.
Mandex • Od: 19.2.2012 • Prispevkov: 275 • Kraj: Ljubljana
Re: vroče/hladno 25.2.2012 15:46
Bolj malo šans je da se kaj izcimi ampak nekaj pa je le šans in če ji je všeč naj pograbi, več kot zavrnit jo tako ali tako ne more..
novakbarbi • Od: 21.2.2012 • Prispevkov: 12
Re: vroče/hladno 25.2.2012 18:04
jst bi ti tud predlagala, da ga pustiš na miru. tko sem bla jst enkrat z enim tipom (znanc, pa na morju smo se srečal). pač biu mi je ful lušn, nism pa hotla met kj več z njim. naslednji dan sm opazla, da sm njemu ful ušeč, pa sm bila raje hladna do njega kr mu nism želela dajat lažnega upanja. zdj nevem kko tipi razmišljajo o tem Smile
krohop • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 35
Re: vroče/hladno 25.2.2012 18:48
Mandex pravi:
Bolj malo šans je da se kaj izcimi ampak nekaj pa je le šans in če ji je všeč naj pograbi, več kot zavrnit jo tako ali tako ne more..

Ja, zavrnitev je res edina stvar, ki jo lahko doživi. Lahko pa med vrsticami to prebere že sedaj. Dejstvo je, da če tudi po nekem čudežu sedaj on sepremeni svoje obnašanje, bo razočaranje kasneje še večje kot bo morda sedaj.
Mjaw2 • Od: 9.7.2011 • Prispevkov: 25
Re: vroče/hladno 25.2.2012 19:26
Moj predlog pa je da ga dodaj na fejsu ,pa ga pol enkrat klikn pa se mal
pogovarjita pol boš pa vidla pr čem si Smile
Alissa • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: vroče/hladno 26.2.2012 0:19
Ej, ful hwala za predloge pa to. Sm mu poslala sporočiu po fejsu in ga uprašala kako je s tem, pa mi je odgovoru pač da je biu to tut njegov prvi poljub pa da sm mu res ušeč, ampak je bil ful zmeden in zoprn na taboru. Pol swa si pa ful dolg pošiljala sladke smske, jutr greva pa v kino....mogoče pa res neki bo!! Very Happy
Re: vroče/hladno 5.3.2012 23:17
In kako je sedaj s tem : )?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.