pomagajte SE TOLEE

klara13 • Od: 28.10.2014 • Prispevkov: 10
pomagajte SE TOLEE 25.12.2014 9:35
JA VČERAJ ME NI BLO U ŠOLI PA JE GOVORU MOJIMA PRIJATELJICAM KJE SEM JST SEVEDA DA SEM BOLNA JE REKLA ENO OD NJIH PA JE BIV SOLZEN U OČI DAME POGREŠA PA DA KJE SEM PA DA SE MU DOPADEM DA SEM MU UŠEČ ZE PREJ SEM DALA NEKAJ NA EETAQ PA SLIKO KIKAZE NA ZAK POLJUBA KO SEM ZE PEJ MENILA PA UČERI JE NAPISAL DA MU MORAM DAT MIR ZACELO ZIVLJENJE PAČ KOSE JE PREVEČ USTRAŠU KO SEM KAR NAPISALA DA KAJ JE BLO U ŠOLI DA MI JE PRIJATELJICA POVEDLA VEM DA JE ZAINTIRISERAN TKO DA
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: pomagajte SE TOLEE 25.12.2014 13:07
okej tamala, prvo kot prvo izključi si CAPS LOCK, kr ga ne rabš.
drugič, drži se lastne teme. ustvarla si že eno temo, kjer maš celo vrsto komentarjev in nasvetov, TAM jim opiši nadaljevanje svoje težavice.
in tretjič?? friking LOČILA. dons se ljudje ne zavedajo kok zlo so sploh pomembne vse vejice in pike, ker je iskreno blazno težko prebrat use kar si napisala na popolnoma na isti način kot si mislila, če nimaš enga ločila.

dojameš kok **** težko je to prebrat itak pol noben nč ne dojame usi beremo na svoj način se dojame različn kakspacekjemanka usi drgač zastopimo možgani spremenijo v mešana jajčka k poskušaš odkrivat čist nov svet v spisu brez ene klinčeve vejice pull yourself together
TamchRawr • Od: 13.10.2014 • Prispevkov: 20
Re: pomagajte SE TOLEE 25.12.2014 17:47
SmileOnMyFace pravi:
okej tamala, prvo kot prvo izključi si CAPS LOCK, kr ga ne rabš.
drugič, drži se lastne teme. ustvarla si že eno temo, kjer maš celo vrsto komentarjev in nasvetov, TAM jim opiši nadaljevanje svoje težavice.
in tretjič?? friking LOČILA. dons se ljudje ne zavedajo kok zlo so sploh pomembne vse vejice in pike, ker je iskreno blazno težko prebrat use kar si napisala na popolnoma na isti način kot si mislila, če nimaš enga ločila.

dojameš kok **** težko je to prebrat itak pol noben nč ne dojame usi beremo na svoj način se dojame različn kakspacekjemanka usi drgač zastopimo možgani spremenijo v mešana jajčka k poskušaš odkrivat čist nov svet v spisu brez ene klinčeve vejice pull yourself together

Se strinjam, men je res težko prebrat neki k ne vsebuje enga ločila pa še tolk slovničnih napak... naši možgani vseeno niso tak pametni da bi točno dojeli v kakem smislu nehče neki misli. (ČeprouNimamSlovenščineLih5Ane)

In ja, če je to glede iste teme kot prej se to napiše na prvotno temo...
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: pomagajte SE TOLEE 26.12.2014 11:49
človek bi si pač mislu da je to samoumevno....-.-

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.