Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat?

1 | 2 | 3 | >>
Moica • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 18 • Kraj: Kran
Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 25.4.2009 13:07
Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v?eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab?e Very Happy

no men ene izmed najbolj?ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho ..

Najslab?e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 ..

Lp Wink
Jzt • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 20
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 9:50
Ghost Ship Embarassed Very Happy Twisted Evil
xxUsiixFreakxx • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 5 • Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 12:31
... če omenm najprej eno men brezvezno grozlivko... The Ring (1. in 2. del) <-- jst sm se pr tistmu odlomku k pleza ta punčka gor po vodnaku že smejala pol zravn Rolling Eyes ...

Dobre so pa naprimn Teksaški pokol z motorko (zato k je po resnični zgodbi), Final destination (vsi deli), The Midnight Meat Train, Tokio gore police (to ti je ultranasilna zabava za uso družino xD to se še mal smejiš zravn), One missed call (ampak ne ameriška verzija ampak japonska verzija),... edin tisti deli od filmov Žaga (1,2,3,4,5)...sam te so mi tko tko... jst sm vsak del večkrat gledala da sm razumela za kaj se use skup gre ....s to izjemo da sm jst tko... blond xP Đizuus!
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 12:55
Jzt pravi:
Ghost Ship Embarassed Very Happy Twisted Evil

evo sma že dva Very Happy
pa še bom kero naštudiru Very Happy
Jzt • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 20
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 13:20
Pa The UnBorn Rolling Eyes Twisted Evil Very Happy
xxUsiixFreakxx • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 5 • Kraj: ...somewhere over the rainbow in my own ŁittŁe worŁd with unicorns o.O ... wanna join me?? =D
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 13:21
ta je tut dobra ja... Twisted Evil Razz Rolling Eyes
Moica • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 18 • Kraj: Kran
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 26.4.2009 20:12
Jzt pravi:
Pa The UnBorn Rolling Eyes Twisted Evil Very Happy

men je pa unborn tko ... občasno umes postane preveč dougočasn Razz
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 8.7.2009 10:09
ulala grozljivke...
najbolše 2 sta:
-the unborn
- the blair witch project (resnični posnetki so not)- ne priporočam, da gledate ponoči.. Twisted Evil
xnobodyx • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 8.7.2009 16:24
najbolše so definitvno vsi deli Saw pa Final destiation (zdej komi čakam da pride 4-ka Very Happy)
pol so mi tko povprečno dobre npr. te: (zdele se jih ful ne morm spomnt) The strangers, The amityville horror (2005 remake; resnična zgodba je drgač), I know/I still know/pa I'll always know what you did last summer, The eye, The happening, hmm, če se še kere spomnem, pa povem Wink
no, ena najslabših kar smjih gledala je pa zihr The midnight meat train, res čist me je razočaru film, uhm, pa Prom night recmo, nekak dolgočasn je...
tolk z moje strani Smile
limoncello • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 17
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 16.7.2009 21:55
huda grozlivka je unborn, ena najslabših je pa zihr prekletstvo družine bell.....menda je huda grozlivka american haunting...a kdo kej ve o tej grozlivki??..am pa menda je huda ta grozlivka [link] aja a kdo ve naslov ene grozlivke k je kao ena smrt u eni stari bolnici pa mulcom kosti lomi pa take fore..menda je full grozlivka..
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 17.7.2009 11:32
Cruel world =P
Meni je ful vrei, pa ni tolko krvi pa tega, kar je meni vrei.×d
Nastala je po BB, pač kao da pridejo stanovalci v hišo, pa majo vsaki dan neke naloge.. tote naloge pa so pač iz dneva v dan težje, pa pol oni ugotoijo da bojo mogli umret razen enga. No pa pol vsi umrejo ja, vedno po kao čudni poti, ena pa preživi Smile
kachuun • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 17.7.2009 14:17
limoncello pravi:
huda grozlivka je unborn, ena najslabših je pa zihr prekletstvo družine bell.....menda je huda grozlivka american haunting...a kdo kej ve o tej grozlivki??..am pa menda je huda ta grozlivka [link] aja a kdo ve naslov ene grozlivke k je kao ena smrt u eni stari bolnici pa mulcom kosti lomi pa take fore..menda je full grozlivka..

jaa, jzz mislem da vem kira je to ... a je mogoč Fragile(Lomljivo) .. mislem da je ta Smile jzz je še nisn gledla sam mislem da je dobra , prjatlca jo je sam je umes zaspala XD
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 17.7.2009 14:40
The Unborn
Wrong Turn
Ring
Superstition
Psycho
Wendigo
The Gathering
Friday the 13th
Shutter
The Host
The 13th Child
Sleepless
The Texas Chainsaw Massacre - The beginning
Saw
The Reaping
Alien
Land of the Dead
Halloween...
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 17.7.2009 22:22
kachuun pravi:
limoncello pravi:

jaa, jzz mislem da vem kira je to ... a je mogoč Fragile(Lomljivo) .. mislem da je ta Smile jzz je še nisn gledla sam mislem da je dobra , prjatlca jo je sam je umes zaspala XD

am..ja možn ja..tnx..am je ena kolegica rekla neki o eni gorzlivki ( nwm kko je naslov filma) menda je po resnični zgodbi da k grejo eni študentje nekm kampirat al neki raziskovat k jih pol full straši pa to..sm pa nek u eni reviji prebrala da so hotl posnet en film u enem zapuščenem letalu pa je kao začel strašit..menda da je ena igralka umrla zard tega ( nwm kok je res od tega)..drgač je ful uredu film alien.. Smile
gojko • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 39
Re: Grozljivke - katere priporočate za pogledat? 17.7.2009 23:18
[quote="Moica"]Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v�eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab�e Very Happy

no men ene izmed najbolj�ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho ..

Najslab�e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 ..

Lp Wink[/quote ] lj dalec najbl grozne sta carovnica z berla pa odganjalec hudica...verjem jst sm se poscal....dobesendo...ce te zanima o cem se gre powj
Twisted Evil
miisa • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 18.7.2009 11:17
pa zadnje čase ni nobene fajne grozljivke več. stemda kak mesec nazaj sem gledala The Orphanage in je fuuuuul dober film. sem tudi kdaj pa kdaj cviknala. res meni je bil zelo ušeč. tk da priporočam ogled. Smile
ancx4you • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 49
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 18.7.2009 12:19
- Event Horizont
- Hallowen
- Mirrors
- My bloody valentine
- 30 days of night
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 19.7.2009 16:41
- boogey man [ ał kk se napiše ] -> moj brt k ma 21 łet pa ni mogu spat tko 1 mesc še brez da bi pogleu pod pojslo al u omaro alneki XD
- house of mirrors ..
nwm negledam jih tok k pol nemorm spat XD
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 19.7.2009 17:28
smoki pravi:
- boogey man [ ał kk se napiše ] -> moj brt k ma 21 łet pa ni mogu spat tko 1 mesc še brez da bi pogleu pod pojslo al u omaro alneki XD
- house of mirrors ..

kaj se pa gre u unem filmu boogey man??...
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: Grozljivke - katere priporočate za pogledat? 19.7.2009 17:39
[quote="simpleeboran"] gojko pravi:
Moica pravi:
Mene pa zanima, katere grozljivke so vm ble v�eč pa bi jih priporočil tud drugim, da jih pogledajo, pa tud katere so se vam zdele najslab�e Very Happy

no men ene izmed najbolj�ih grozljivk Midnight Movie, The Midnight Meat Train, The Devil's Chair, Saw, The Others, Stay Alive, American Psycho ..

Najslab�e pa so mi House of Wax, El Orfanato, Amusement (edin dobr del je scena s klovnom), The Grudge 3 ..

Lp Wink[/quote ] lj dalec najbl grozne sta carovnica z berla pa odganjalec hudica...verjem jst sm se poscal....dobesendo...ce te zanima o cem se gre powj
Twisted Evil

meneeee Very Happy

menee tui Very Happy
gojko • Od: 14.6.2009 • Prispevkov: 39
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 19.7.2009 21:50
simpleeboran pravi:
limoncello pravi:
smoki pravi:
- house of mirrors ..

kaj se pa gre u unem filmu boogey man??...

boogey man je Črni mož po slovensko Very Happy kao se skriva v omari. usako noč gre pač fotr od enga tamalga pogledat u omaro predn zaspi da ni tamalga strah in eno noč gre spet standart pogledat u omaro in ga neki ''zvleče not'' hehe. usaj mislm da je to to Very Happy
a ni to ta scena k ta otrok se pogovarja s temu fotram in ta otrok odrasca in fotr se see kr pogovarja usak dan enkat pa ta otrok vidi na grobu da je ubistvu ta moz ze 9 let mrtu
omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 21.7.2009 17:35
jaz priporočam:

saw (1,2,3,4,5)

ladja smrti
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 21.7.2009 19:01
twilight ni najbol grozljivka gre pa o vampirih
addicted • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 3
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 22.7.2009 1:26
meni je najhujša shutter... gre se od duha ene šjore k straši en par, u glavnem tistmu k so všeč grozljivke v zvezi z duhovi ful priporočam! jst sm bla presrana! Smile
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: Najboljše grozljivke - katere priporočate za pogledat? 13.8.2009 15:47
adrijana pravi:
ulala grozljivke...
najbolše 2 sta:
-the unborn
- the blair witch project (resnični posnetki so not)- ne priporočam, da gledate ponoči.. Twisted Evil

pa dej no pa ne da verjameš, da se je to res dogajalo? XD
to so si samo izmislili, sijajna marketinška poteza, ni kaj Laughing
posnetki pa delujejo tako resnično zato, ker so to snemali z navadno kamero in igralci niso vneprej vedeli, kaj jih čaka.. recimo ko je una scena ko en zgine oni res niso vedli da bo zginu in so zato tudi lažje zaigrali strah.
in tako če pogledaš je res neverjetno, da bi potem to kamero kdo našel, če bi bilo vse res.. ker jih v zadnji sceni nekaj napade v tisti hiši, ane.. in zdej če bi nekdo hodil po njihovi poti ne bi mogel najt kamere, ker bi tudi njega kaj napadlo.. sploh pa se zdi res neverjetno, da greš recimo na sprehod v gozd, zalutaš nekam v 3 krasne in poleg trupel najdeš kamerco ki jo potem čisto v izi odneseš domov in pogledaš posnetke, nato pa se jih odločiš prodat kaki filmski hiši.. LOL no XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.