NE RAZUMEM POMOČ NUJNO• klara13
• Od: 28.10.2014
NE RAZUMEM POMOČ NUJNO
23.12.2014 21:12
tko stara sem 13 let pač mi je en iz šole ušeč oba sva isto stara pač on je 8 razred jst pa 7 razred pa me lepo gleda pa jst njega nazaj pač sama sem mu povedla p aje reku po fb da ma punco pa je nima kr je sestra od njega moja sošolka pa cela šola ve da sem v njega zaljubljena zdaj so pozabili pač enkrat me je hecu po fb na zs da je vame pa mi srčke pošivlju potem pa sva se pogovarjala kr kakih 5 x ali večkrat pa je učeraj u šoli hodu tako zalostno po avli šole p ako sem prišla domov me je kliknu pač sama sem v sebi čutila energijo ko me je direkt pogledu u oči pa me ignoreru pač napisu je 5 srčkov p a sem napisala hecas se a ne p aje napisu ne se ne prau ušečsi mi ratala A TO POMENI DA JE VAME ZALJUBLJEN ME MA RAD KAK ??? danes isto me je pogledu u oči panjegova sestra seje slikala z njim tisti trenutek sem na sliki opazila znak za poljub ob strani ustnicc je imev na ustnicah jezik pač znak zdaj me je groza it u šolo danes mi **** celo slabo zelim pa si njegovga poljuba ja pa objema ni se hecu ja ušeč sem mu pač zdj čakam da bo prisstopu k men ignorerala sem ga en dan no to je blo 2 tedna nazaj groza me je it u šolo danes je zakuhu pred mano njegove rdeče ličke in ceu obraz rdeč UPAM DA MI DATE KAJ NASVETOV PA TUDI TISTO UPRAŠANJE V BESEDILU • TamchRawr
• Od: 13.10.2014
Re: NE RAZUMEM POMOČ NUJNO
23.12.2014 21:27
klara13 pravi:tko stara sem 13 let pač mi je en iz šole ušeč oba sva isto stara pač on je 8 razred jst pa 7 razred pa me lepo gleda pa jst njega nazaj pač sama sem mu povedla p aje reku po fb da ma punco pa je nima kr je sestra od njega moja sošolka pa cela šola ve da sem v njega zaljubljena zdaj so pozabili pač enkrat me je hecu po fb na zs da je vame pa mi srčke pošivlju potem pa sva se pogovarjala kr kakih 5 x ali večkrat pa je učeraj u šoli hodu tako zalostno po avli šole p ako sem prišla domov me je kliknu pač sama sem v sebi čutila energijo ko me je direkt pogledu u oči pa me ignoreru pač napisu je 5 srčkov p a sem napisala hecas se a ne p aje napisu ne se ne prau ušečsi mi ratala A TO POMENI DA JE VAME ZALJUBLJEN ME MA RAD KAK ??? danes isto me je pogledu u oči panjegova sestra seje slikala z njim tisti trenutek sem na sliki opazila znak za poljub ob strani ustnicc je imev na ustnicah jezik pač znak zdaj me je groza it u šolo danes mi **** celo slabo zelim pa si njegovga poljuba ja pa objema ni se hecu ja ušeč sem mu pač zdj čakam da bo prisstopu k men ignorerala sem ga en dan no to je blo 2 tedna nazaj groza me je it u šolo danes je zakuhu pred mano njegove rdeče ličke in ceu obraz rdeč UPAM DA MI DATE KAJ NASVETOV PA TUDI TISTO UPRAŠANJE V BESEDILU
Punca, pomir se Če fanta nena dobro poznaš potem te sigurno samo zafrkava in nč drugega sam da bi ti nasrala, on pa bi te na skrivaj opazoval in se ti posmehoval. Če pa ga, pa pazi komu vrjameš komu pa ne. V tej situaciji bi rekla da se dela kao da si mu všeč kr mislim da mu ravno nisi ampak da te sam hoče preslepiti Priporočam ti tud, da pr teh letih ne pretiravaš z ljubeznijo pa tem k so to sam hormoni, sej te bo spustlo in si neboš več želela njegovega poljuba in objema, boš vidla Še neki glede tega fanta o katerem pravš, raje mu nena 100% vrjem ker nikol neveš, če te bo preslepil ali ne. Probaj ga pozabit in misli na nekaj, kar je bolj pomembno in delaj kar rada delaš Upam da sem ti vsaj malo pomagala • klara13
NE RAZUMEM POMOČ NUJNO
23.12.2014 21:45
ja pa če jst verjamem u to vem da sem mu ušeč kr mi vse drzi vse nima punce kr je njgova sestra moja bff pa mi nebi lagala ne zafrkava se pridi na cvek beta se bova tam pomenili zdaj
• klara13
NE RAZUMEM POMOČ NUJNO
23.12.2014 21:54
pa poznam ga on pa mene opazuje me takko ga jst pa dda bi se zafrkavu pa bi zakuhu pred mano no ne verjamem kr je pa lepo me gledane zafrkava se samo strah me je za jutri kak bo u šoli zadnji dan ko gremo neki predstavljat pred ceo šolo j ap apeca me kliče me po fb pa mi je napisu video sporočilo brez slike zakaj se ne javim pa sem mu povedla..... pa je napisu jajajajaj pa govori če sem kaj lobusumna mislim to samo 1x pa davni nazaj uprasau me je če sem se v njega verjetno rad sliši so mi svetovali na eetaq cveku beta v šoli tudi me u ust kdaj pogleda pač jst prov cutim energijo in metulčke u trebuhu pa danes je od njega sošolec govoru da ma eno sam pol j ereku da ne pa od njega sestra mi je povedla da ni res sam je povedu pa da nesmem nobenmu povedet pač vejo že nekateri pozornost mi daje vse od vse
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.