hoče bit samo prilatelj ali še kaj več??• ice.princess
• Od: 6.6.2009
hoče bit samo prilatelj ali še kaj več??
19.7.2009 17:17
heii! em mi lahk kdo pomaga?
že pred 4leti sm se zalubla v starejšga tipa XY (8let starejš) pa itaq nism mela šanse.je dobr prijatu mojga brata in tudi mi2 sma bla dobra prjatla in usee. čez čas sm spoznala nouga tipa in sma bla skup. toda nism z jim zdržala kr sm preveč pogrešala XY.pa če sm prau slišala mu je moja "prijatlca" povedla da sm vanj.toda useen mu tega nism hotla priznat kr me blo ful strah. in sm se mu pač začela izogibat kake pol leta še več. zadnič pa sma bla na zabavi in je prišu do mene in se mi usedo nasproti pa me začu gledat pa me gleda pa gleda pa mi že čudn blo. pol pa sma le se zapletla v pogovor. pa me sprašuje use mogoče pa se hecava pa se smejim kot že dougo ne. od takrat se velik več družva- zadnič je celo prišu po mene u službo, seveda pa je moi brat biu polek. ni mi blo jasn zakwa je prišu pome niti zakwa je moi brat polek sej mi2 z bratom se ne marava in sovraži če govorim z kterim od njegou prjatlov.in smo šli na pice in kot ponavad moi brat vs čas govori tko da sm jst edino rekla živio in kelnarci da hočem pijačo. pol pa me XY nekam žalostn gleda in upraša zakwa nč ne govorim in sm tiho kot miš. še predn odgovorm moi brat preusmer pogovor in tko me je XY sm gledu sej govort skor nič nisma mogla. nwm no moral bi poznat celo zgodbo da bi vedl zakwa se točno gre toda useen me zanima kwa vi mislte da hoče od mene? je tak kr sm hoče bit dobr prijatu al kaj več kr sm že čist zmedena? čauu** • mar4
• Od: 16.7.2009
Re: hoče bit samo prilatelj ali še kaj več??
19.7.2009 19:58
Hei!
Am.......mogoče pa je ta fant tud pač zatrapan v tebe...če mu je tvoja prjatlca kai omenila No....vsaj tako je moje mnenje... (S)mej se • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: hoče bit samo prilatelj ali še kaj več??
19.7.2009 20:32
kaj pa če je vse res_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.