Zaljubljena sem vanj, on pa se izgovarja, da ima punco

klara13 • Od: 28.10.2014 • Prispevkov: 10
Zaljubljena sem vanj, on pa se izgovarja, da ima punco 15.11.2014 16:59
no jst mam fanta ki sva si ušeč on pa daje izgovore da ima punco ker je nima no jst sem mu napisala da mi je on ušeč pa je dau big like . no 1xsem ga uprašala če bi biu moj ffantpa me je zavrnu da ma punco zdej mi pa piše da jo res ima ker je nima ker sem uprašala vse njegove prjatle pa starše no on živi v drugi regiji kot jaz star pa je 14 jst pa 13 ..no in kak naj mu napišem da bi povedu svoja čustva sama sem sramižžljiva in on tud od njega oče je povedu mojmo očiju da sem lepa in sramižljiva drugač pa so ga sami izgovori da nima časa ker ggre tja in tja pa da neki dela pa ne odpiše kaj bi blo potrebno na morju ko sem sla na plažo je šel za mano in se osedev poleg mene in me gladal v oči in usta ko sem jst njega pa je pogledu stran jst pa tud ko me je gledu jst sem ga špa prva kar na enkrat sva se ujela v oči za kakih 10 sekund pa je bla tišein potem sva oba pogledla hitr stran ko sem šla k naši kamp prikolici mi je blo slabo zelo 2x sem ga povabla na sladoled pase nič nissva pogovarjala edin pri drugem obisko slladoleda na plaži ko sem bla v vodi me zmeraj opazuje pa če ni na plaži pa obrne glavo pa me hitr pogleda pa skoči v vodo po sms sem si pisala z njim pred kakih 2 tedna nazaj pa mi je zmankal denarja na telefonu pa je kr kliknu na fb ga pa zanimam ? DEJTE KAK NASVET PA TAK GRE ZA MENE PA NJEGA SEJ SE BI VI TUD TAK POČUTL KOT SE ZDEJ JST ČE NEBI DOBLA NASVETA PROSIMM Laughing Very Happy Sad
hepan • Od: 26.9.2012 • Prispevkov: 4
ljubim ga POMAGITEEE PLISSSSS :) 17.11.2014 23:39
Če je tole po občutku realna zgodba... jah, treba je prej mal še zrastet, se men zdi., da se lahka tema nadaljuje. Ne vem ka bi naprej... Rolling Eyes
Chea • Od: 17.12.2014 • Prispevkov: 1
Re: Zaljubljena sem vanj, on pa se izgovarja, da ima punco 17.12.2014 17:15
Klara13; ful mi je smešen ko ti pišejo da je treba še mal zrast..Čez dve leti ti ta fant sploh ne bo več pomemben. trenutno pa se moraš sprijaznit s tem da tudi on ni očitno preveč olikan, ko te tako ignorira.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.