VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO 7.12.2014 18:13
hej!
letos delam voz. izpit, zdj se učim za občince..pa so od letos jeseni dal računalniške teste, a je kdo oz. a ma kdo izkušnje s temu, pa a je ful težko? ker veliko mojih prijateljev, znancev je fulkrat padlo, baje da zelo težko nrdiš?
pa a kdo ve če bodo dal nazaj une stare pole, ka se neki okoli govori? Smile
OriginalFake • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO 13.12.2014 17:22
Jaz sem jih nrdila lih ta teden, sicer u 2 Smile mislm je zelo tesko, mas take fore da mors bit res preprican u to kar znas drgac hitr pades.
ce se bos ucil/a ti svetujem knigo Dober voznik bom, ce je pa ne dobis mas pa tukej skoraj vso teorijo (v testih so uprasanja k js nism najdla odgovorov nikjer na netu haha) [link] pa resuj online teste k so iz iste baze uprasanj, zihr si ze slisal/a teorija-priprava.gov.si no tole sm js resvala in se tko ucila, registracija je pa zastonj pa mislm da je to se najbolsja opcija sej dejansko vids uprasanja, pa js sm kr nekej istih mela na testu sam so me u prvo **** 4 drugacna Smile upam da sm kej pomagala pa srecno upam da nrdis u prvo hehe Smile)
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO 14.12.2014 19:58
Oo najlepša ti hvala! pa čestitke k si nardila!! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.