VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO• kataja
• Od: 12.10.2012
VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO
7.12.2014 18:13
hej!
letos delam voz. izpit, zdj se učim za občince..pa so od letos jeseni dal računalniške teste, a je kdo oz. a ma kdo izkušnje s temu, pa a je ful težko? ker veliko mojih prijateljev, znancev je fulkrat padlo, baje da zelo težko nrdiš? pa a kdo ve če bodo dal nazaj une stare pole, ka se neki okoli govori? • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
Re: VOZNIŠKI IZPIT-OBČINCI RAČUNALNIŠKO
13.12.2014 17:22
Jaz sem jih nrdila lih ta teden, sicer u 2 ce se bos ucil/a ti svetujem knigo Dober voznik bom, ce je pa ne dobis mas pa tukej skoraj vso teorijo (v testih so uprasanja k js nism najdla odgovorov nikjer na netu haha) [link] pa resuj online teste k so iz iste baze uprasanj, zihr si ze slisal/a teorija-priprava.gov.si no tole sm js resvala in se tko ucila, registracija je pa zastonj pa mislm da je to se najbolsja opcija sej dejansko vids uprasanja, pa js sm kr nekej istih mela na testu sam so me u prvo **** 4 drugacna |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.