kaj čutiti do sex frenda

matejcin • Od: 9.11.2014 • Prispevkov: 6
kaj čutiti do sex frenda 9.11.2014 23:40
Jes mam težavo, da pred nekaj časa mi je fant, naredo fejst sranje in sem se odločla da bom pač mela sex frenda pol leta po tem ko mi je fant to naredo.....misla sem, da nemorem več do nikogar razen prijatlov, prijateljic čutit spoštovanja itd. ampak zdaj je on meni nekako všeč, tak mal bol...in nikak nemorn nehat mislit na njega...ko ma kakšne težave se isto obnašam kot da bi ble moje težave, ko se pogovarja s kako punco ali kaj podobnega postanem kr že malo žalostna ...in nevem ka naj naredim...po eni strani se skrivama po drugi bi pa rada vidla da bi blo to kdaj kaj več....ker trenutno tak nisem pripravljena da bi komu zaupala, sam se mi zdi da je vlka verjetnost, da se resnično zaljubim v njega in da si bi resnično želela biti nekoč z njim.....in nevem kak mu naj to povem, glede na to da ve, da sem pri 20letih tak neizkušena in tak razočarana nad vsem....ampak sam zram njega se počutim še živo, srečno ....nekak bi mu rada dala vedet da nism neka mrha ampak da mam dušo in da sem samo prestrašena
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: kaj čutiti do sex frenda 12.11.2014 12:04
Vem da ti bom dal malo banalni odgovor, ampak mislim da bi blo dost kul da bi mu povedala točno to kaj si napisala tukaj. Vem da je to ena izmed težjih stvari za narest pa da s tem nekako vse reskiraš. Samo glavni vzrok za to je da prvič če mu tako poveš je dosti večja možnost da te razume in ti da konkretni odgovor če bi želel imeti kaj več, potem tudi s tem začneš z njim graditi nekakšno zaupanje s tem ko se tako odpreš ker ena izmed glavnih temeljev zveze je zaupanje in brez njega je lahko zveza ampak ni tako dobra. Drugi temelj pa je sprejemanje, ki je nekako povezano s tem zaupanjem, da se lahko odpreš, pokažeš kdo si in da te drug potem sprejme. To ti govorim ker ne želim da bi šla v zvezo z nekom, ki misli da si mrha brez duše. In zato moj nasvet je, čeprav težak, da greš do njega pa mu to poveš in potem boš takoj videla kako bo, če bo kaj želel ali ne. Ker drugi načini, neposredno spraševanje itd., itd. se lahko zavlečejo pa se dosti bolj shit vseskupaj počutiš, kot pa da ga direkt vprašaš in je samo takrat tisti adrenalin. Aja pa seveda ga v živo vprašaj. Nikakor drugače!
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: kaj čutiti do sex frenda 12.11.2014 22:28
se strinjam s pačupo!! Smile
moje mnenje pa je,da če misliš,da bi težje u živo, mu enostavno napiši.. ampak moje mnenje je,da ne kr tak na fb, (da so navadne črke).. ampak npr na word-u, al mu pošleš tisto mapo,al pa skupiraš,pa mu u živo daš.. da so presledki lepo u mes, različne velikosti črk, barve,.. karkoli,da je bol zanimiu.. kaka slikca mogoče? nevem. primer sam.. sporoči kako je šlo.. Smile
matejcin • Od: 9.11.2014 • Prispevkov: 6
;) 12.11.2014 22:51
hvala tudi jes sem mnenja da je definitivno bolše v živo, da vidim odziv, pa da se nekak niti en niti drugi nemorema izgonat temu ka sm zinla haha Razz mal sm živčna sam ja trdno odločena da mu povem, pa ka bo pa bo Wink
Ko boma spet sama pa tk da se boma umirjeno menla, ko ponavadi enemu bol trga po glavi ko drugemu....da nebo mislo da se **** je res najbolše u faco, ker se večina cajta hecam kr neke, tk pa res more vedet da mislim resno
HVALAA

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.