NEW folks :D

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
NEW folks :D 12.3.2014 17:58
Hej Wink

prijetna pomlad se začenja in js sm po duši že taka da rada spoznavam nove ljudi, zato sm trenutno odprta za vse ki bi se radi (tudi osebno) spoznal Very Happy Iščem nove prjatle in novo družbo za druženje Smile
Sem 14-letno prijazno in malo navihano dekle Smile Kljub starosti do zdej še nism mela problemov z ujemanjem v pogovoru tudi s starejšimi (15,16,17let...) Smile
Sem drugače iz Ljubljane, zato mi center ni daleč, a v večini mi razdalja ni nikdar povzročala težav:)

Sem pa tudi zelo dober poslušalec in če se le da in če le zmorem vam lahko pomagam s kakršnokoli težavo, mnogi se mi znajo izpovedat in js verjamem da je vse takoj lažje če se pogovoriš Smile

Torej...če se je kdorkoli pripravljen družit in preizkusit novo prijatejstvo, mi lahko svobodno piše na zasebca Smile

Ostali, ki pa se radi afnate z grdimi in žaljivimi komentarji pa jih lahko zadržite zase Wink
Upam da bo kdo pogumen in mi bo pisal, ker sramežljivost tukaj ni potrebna Wink
heyyhooo • Od: 16.1.2015 • Prispevkov: 5
Re: NEW folks :D 16.1.2015 20:59
Živjo! Piši mi na mail glamourkillz287@gmail.com

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.