samozavest, fantje, prijateljice, družba? POMOČ!• smrketa12345
• Od: 24.5.2014
samozavest, fantje, prijateljice, družba? POMOČ!
20.11.2014 21:21
hejla,
pozdravljeni vsi, ki tole berete, in bi vas res lepo prosila za odgovore.. stara sem 15 let in nimam samozavesti, zelo sem nesamozavestna, od kar se je začela šola, sem na tleh..nimam pravih prijateljic, ker smo samo 4 punce v razredu...in sta si eni zlo vredu.. meni pa ne preostane nič drugega, kot da se družiti z tisto, kaj mi ostane, amapak tista je pravo nasprotje meni, samo črna barva je na njej, imava zelo različni okus za glasbo, in za fante tudi, ona je ful zgovorna jaz pa vedno tiha, ona vedno nekaj preveč pove, vtikuje se v moje stvari, pa vse ogovri namesto mene, kar mi tut ni všeč, pove tako kot je, po resnici, če ji kaj ni všeč to pove... pa me to ful skrbi, ker nevem če "normalno" in "odštekano" gre skupaj.. v šoli sem večinoma sama, ker me sošolke vedno pustijo odzadaj (tudi tista z katero sem si malo bolj vredu, me včasih pusti odzadaj)..nišče me ne posluša...zaljubljena sem v fanta, ampak sem ugotovila, da ima punco..pa sem se odločila, da ga nebom več gledala, vedno se vsaki dan srečama na hodniku, pa vedno ko ga vidim, se še bolj zaljubim v njega, tudi on mene gleda, vendar eden drugemu že grema na živce, pa nevem sploh zakaj..;( ko sem v družbi, sem vedno bolj odzadaj, saj si ne upam nič rečti, ker se bojim, da nisem zaželena..in to me ful moti, ker me potem vse odrinejo vstran. sovražim sama sebe, čeprav vem, da sem bolj luštna kot nekatere.. ampak imam napake, ki na meni izgledajo grozno (mogoče samo jaz tako mislim). včasih se primerjam z drugimi puncami, ki so prave "FEJMIČKE", pa se vsi fantje lepijo na njih..pa primerjam mene z njimi, pa sploh ni primerjave..v šoli mi gre še kar vredu, samo samozvaest je pod 0! -ima kdo kakšen predlog, kako imeti več samozavesti, se vključiti v družbo, osvojiti fanta, si biti dober z "odštekano" prijateljico? res bi vam bila hvaležna za vsak odgovor! HVALA VAM! <3 <3 <3 • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: samozavest, fantje, prijateljice, družba? POMOČ!
20.11.2014 22:09
ojoj.. zveni kot moja zgodba u srednji, sam da sem spoznal dobre prijatelje.
kar se te zaljubljenosti tiče, to je težko. sam nekak ga moraš pozabit. jaz sem bil vsa 4 leta zaljubljen v sošolko, noro, pa je imela fanta vsa 4 leta, zdaj se pa sprašujem kaj vraga mi je blo. ugotovil sem da sem si nekak želel bit zaljubljen, in ker sem se gibal v stalni isti družbi sem se pač zaljubil vanjo (če nje ne bi bilo bi se pa v kakšno drugo najbrž) no, prvo je to da je še zlo kmalu (sklepam da si pravkar začela srednjo?) in itak traja neki časa da se vključiš med sošolce in jih nekak "pogruntaš". zdej tist "bodi to kar si".. sej to velja, sam pač ni tko enostavno s tem spoznaš različne ljudi, vidiš da vsak ki neko mnenje pove ni absolutna resnica, pa čeprav se mogoče tako zdi, vidiš velik različnih karakterjev, načinov razmišljanja in nekak dobiš občutek da nisi edina, da so tebi podobni povsod okoli in se ni treba vedno skrivat in pazit kaj rečeš drugač pa, marsikdo je tudi sramežljiv in tudi podvomi vase, čeprav se zdi da je vseved. uglavnem, pomembno je, da nič slabega ne narediš ali rečeš, da si spoštljiva. in imaš lahko čisto vest in se nimaš kaj sekirat uglavnem, spoznavaj ljudi, spoznaj da so različni, vseh vrst, dobri in slabi, in hitro boš dobila kakšno družbo če se pa še vedno ful sekiraš, mi pa kdaj piši na mail pa se mal pogovoriva • smrketa12345
21.11.2014 23:21
o moj bog, NAAAAAAAAAAJLEPŠA TI HVALA za vaš trud!
hvaalaaa 100000x! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
21.11.2014 23:31
np, kadarkol • ElTora
• Od: 9.2.2013
22.11.2014 12:14
Lahko si pa tudi prebereš knjigo Skrivnost za mlade. Točnega avtorja sicer ne vem, v šolski knjižnici pa zihr mate to knjigo.
Men je kr spremenila življenje na bolš, tako da, lahko mal prelistaš. • smrketa12345
22.11.2014 22:54
ElTora, HVALA, bom prebrala! • TKall
• Od: 13.3.2013
3.12.2014 0:55
Ko sem tale post brala, sem se vrnila nazaj v mojo srednjo šolo. Kot da opisuješ mene.. jaz sem bila po naravi do neznanih ljudi zelo tiha, celo do sorodnikov, nisem upala govorit preglasno, nisem upala govorit pred ljudmi, strah me je blo njihovega odziva, strah me je kaj si bojo mislili o meni - spomnim se da sem si v prvem letniku srednje namazala ustnice z labelo, tisto, navadno.. pa sem si med potjo pred šolo z majco labelo zbrisala, da me ne bi čudno gledali Ena izmed mojih prijateljic v srednji (in je še danes) ni imela kaj preveč meni podobnega okusa za modo ali glasbo.. ali karkoli sploh. Ampak sva se ujele kljub temu. Sva se pač pogovarjale o tem, kaj se nam je zgodilo doma, kaj smo delali, kje smo bili, kaj si želimo - tem nikoli ne zmanjka.. sva šle tudi v kino in je včasih pri izbiri popustila ena, naslednjič pa druga. In prosim, ne primerjaj se z drugimi, to je meni skoraj ubilo karakter. Ker sem začela dvomit v sebe, ker so bile one naenkrat vse lepe in urejene in nasmejane, jaz pa čudna in neumna in sama na tleh pred učilnico. Ti sama zase veš, da ti čisto nič ne manjka in naj pri tem ostane, ne glede na vse ostalo • smrketa12345
6.12.2014 22:48
TKall: HVALA ti lepa, zlo se me je dotaknilo, pa zda res vse drgače mislim na vse stvari!! HVALA HVALA HVALA HVALA 1000X! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.