razlika v letih

hanahana2 • Od: 2.11.2014 • Prispevkov: 1
razlika v letih 2.11.2014 17:12
zanima me vaše mnenje
stara sem 19 let moj fant pa 16
skupaj sva nekaj tednov, vendar me nekoliko skrbi razlika v letih, drugo leto odhajam na faks, on pa bo sele 2.letnik srednje sole
prosim za mnenja
klara13 • Od: 28.10.2014 • Prispevkov: 10
razlika o letih 2.11.2014 20:24
glej nič naj te ne skrbi glej sja mam simpatijo ki je stara 14 jst pa 13 ni važno kolko si narazen ne rečem da bi blo 7 let narazen sej je vse ok Laughing
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: razlika v letih 3.11.2014 22:57
če sta si všeč, če se ujameta pa dobr razumeta nima veze Smile je pa res da čeprav 3 leta ni velik razlike, se človek pri teh letih najbolj razvija. ni pa razloga zakaj se ne bi imela lepo skupaj Smile
matejcin • Od: 9.11.2014 • Prispevkov: 6
razlika v letih 12.11.2014 22:54
Jes mam iskreno grozno iskušnjo s tem da sm mela 3 lete mlajšega, sam sm pa tudi vedla da je skrajno pun sebe in da je totalno otročji.....tak da sej ga poznaš...in če se res ful dobro razumeta, pa če se masta rada, ...pa sej se vidi če ma vse pošlihtan u glavi Smile tak da verjamem da bo pametna odločitev
LP
mmmOniii • Od: 6.12.2014 • Prispevkov: 1
Leta ja ... ;) 6.12.2014 23:17
Heh razlika u letih ja ..

aweš praujo: fantje odrastejo kasneje kot punce ..

Ampak dokler tega ne spoznaš sam, težko vrjameš .. Ampak je res Wink
(žal je že 1leto mlajši fant dokaz tega.. - pa čeprav bi se trudil dokazati drugače.. , ne gre Smile )

Potem je pa tukaj še razlika v ''načinu življenja'' v srednji šoli ali pa na faxu .. To je velka 'prelomnica' za pare ..
Če ti že srednja šola ne zmeša glave , ti jo bo fax najverjetneje -> kar se tiče partyjev, novih kolegou,sošolcev, osebnega zaslužka, učenja,...itd.

Takoda...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.