Barve za lase ;)

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Barve za lase ;) 21.12.2014 15:39
Haj Wink Mam en prblem..mogla bi se pobarvat ampak nebi rada pršla oranžna vn..bla sem blond pa sm dala gor rdečo barvo,bolj tmna..in se je sprala in sm že skor ginger barve.. Zdej bi pa rada šla počas spet na blond barvo pa ne vem..al hočem najprej na medeno pa pol svetlit al kako bi..
Ajdax • Od: 27.12.2014 • Prispevkov: 2
Go for it 27.12.2014 13:30
Medene ti nebi priporočala, ker ima že sama topli podton (oranžkast), in boš nedvomno tudi z nadaljnim svetlenjem prišla ven oranžna. Priporočala bi ti svetlo rjavo barvo (light ash brown) pa bi jo verjetno mogla večkrat uporabit. Ko nebi imela več oranžnega tona na laseh, bi lahko poskusila z blond barvo. ker pa se zna zgodit da boš še vedno rumena, bi ti res!priporočala Keune silver reflex/ Lee Stafford bleach blonde.. skratka vijolična šampona ki izbijata rumene in oranžne tone iz las, dobiš jih v Muellerju. Jaz uporabljam oba2, kadar sem katastrofalno oranžna, ju nanesem kar s čopičem za barvanje las in pustim 45 minut. Pa pridejo ven res lepi blond laski, res ash. Wink Pa čeprav nevem, kakšen ton blond bi ti imela?

Upam da ti uspe, sporoči rezultate, pa način, kako si do njih prišla, mogoče še meni kdaj prav pride. Je pa zelo težko vzdrževat blond, priznam. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.