Njeno obnašanje in dejanja pomenijo, da sem ji všeč?

Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Njeno obnašanje in dejanja pomenijo, da sem ji všeč? 15.11.2014 17:52
Hellou =) Končno sem spoznal luštno prijetno punco. Res,da sem upošteval vaša navodila,ki ste mi povedali,kaj je puncam všeč. (v prejšnjih temah kasem napisal) Res lepa hvala =)
pa tudi kar so prijateljice povedale bolj natančno še druge nepomembne stvari (to se sam pri sebi mislil) ampak se jih uporabil. Sam pri sebi mislil in se spraševal kaj lahko izgubim? In rezultat je bil ravno obraten. Bil se ji všeč. Zdaj me pa zanima naslednje 2stvari:
1: Res,da prej nisem imel nobene punce oz. razmerje me je pa zmotila beseda "midva". Vedno ko je vprašala kdaj sva midva prišla domov včeraj? Sem začudeno pogledal.In si rekel:KAJ??? ČAKAJ ALI SEM PRAV SLIŠAL?
In če tudi prej pridem kot sva zmenjena za uro mi reče počakaj,da se obujem vzamem torbico in pridem. Vse ureduin prav. Ko se vsede v avto pa reče pa sva pripravjena: Spet isti odgovor kot prej si mislim.
2. Ko sva skupaj v družbi me z očmi tako lepo očarljivo pogleda,da ne znam opisat kaj se mi je zgodilo z občutki. Pa tudi če je kakšen ljubezenski komad na radiju prepeva z lepim nežnim glasom,da dobim kurjo polt in me večkrat z dolgiiiiiiim pogledom gleda in kaže z rokami proti vame. Dajte mi pomagat kako naj si razlagam,Ali sem ji reeeeeesss tako všeč ali se le z mano igra? Hvala za odgovore drage prijateljice&prijatelji.
valerie23 • Od: 15.11.2014 • Prispevkov: 3
Re: Njeno obnašanje in dejanja pomenijo, da sem ji všeč? 15.11.2014 18:54
Lej, js ti lahko takle rečem. Za mano je že kar nekaj zvez itd, in pomojem ne igra. Če se vama res takle dogaja, kot si opisal, pol si ji res všeč Smile
Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Njeno obnašanje in dejanja pomenijo, da sem ji všeč? 17.11.2014 12:44
Hvala lepa za odgovor Razz Edin ena stvar sem pa pozabil napisat oz. dopisat Razz Uglavnem takle je: Pa tudi opazil sem,da me edino ona drugače ljubeznivo pokliče (npr: če ti je ime Marko te pokliče marci ali pa markica )) =) Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.