Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana...

sashica007 • Od: 12.10.2014 • Prispevkov: 2
Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana... 12.10.2014 21:09
Pozdravljeni!
No, jest mam pa problem z enim tipom. Poznava se že tko dobrih par let. Sam zdle nazadnje v roku 5 mescov se pa ful štekava. Pač najprej mi je piso po fb, pa tko ane.. Potem sem ga pa jest povabla, da pride v moj kraj na kako pijačko in je tip res prišel.. Sva takrat skupi preživela več urc pa se skos menla pa tko, sva se ful zaštekal. Potlej se je pa začela, da sva šla na par zmenkov.. Po kakšnem mescu me je že domov peljav pa predstavu staršem.. Sam vedno, k sm mu napisala kaj bol tko resnega mi nikol ni nazaj odpiso. Nasledn dan je začel povsem drugo temo, tko kot da prejšn dan mu pa nisem sploh rekla, da ne boma sam tko srala ane, da hočm neki resnega. Pa zdle se skos videvama. Pa zadnč sva se menla, mi je rek, da tko teoretično nimam tipa ane. Mi je blo prav na bad. Pa sm mu rekla kaj pa on misli, da je... Je pa reko tip, da sva zaenkrat kolega. Pa ne vem. A jest preveč pričakujem od njega al kaj.. Sam k mi je ful hud pa res ga mam rada.. Sam ne vem a on sploh hoče resno zvezo z mano. Vedno k mu dolg časa nisn kaj napisala mi je on vedno napisu če je kaj narobe.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana... 13.10.2014 14:58
ravnaj se po svojih željah. kaj si ti želiš? če si želiš resno zvezo, on se pa očitno dela neumnega, kot da nič ne sliši, to potem ni to.
če sta kolega, če hodita smao na pijače in tko, ok. samo ne pusti se pa izkoriščat, da bi "srala" skupi.
njemu do česa resnega očitno ni oz. sploh ne ve kaj si želi. in tudi če ti je ful hud in ga imaš ful rada, to žal ne bo nič spremenil.
odkrito mu povej kaj misliš in prisili da ti nekaj odgovori, pove mnenje o tem, da veš na čem si. nato pa spoznaj koga drugega, ki ima počiščeno v glavi in ve kaj si želi Smile
sashica007 • Od: 12.10.2014 • Prispevkov: 2
Re: Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana... 14.10.2014 15:20
Saj to me skrbi. Ker ga imam zelo rada. Ravno to je, da ga skupaj "serjeva" že več kot 5 mesecev. Najbolj me skrbi, da mu ni do mene, da nisem to kar išče. Čeprav je na začetku bil zelo zagret. Samo zdaj ni več to. Vsaj iz moje strani ne. Čeprav sem se zelo navezala in bi mi bilo težko če bi prekinila stike.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana... 14.10.2014 23:19
zato ni dobro "srat" ker se take stvari pol zgodijo.. bolje je prej vedet kdo kaj čuti in se šele nato prepustit temu. iz tega boš težko prišla brez da bi te prizadelo, ker se mi zdi da mu ni do zveze. ne glede na to kako močno si to želiš, ne moreš njegovih čustev kontrolirat.
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: Jaz si želim resno zvezo, zanj pa nisem prepričana... 31.10.2014 16:57
ojla:)
js mam podobn problem sam nevem pa kako nj mu namignem, da bi js dejansko neki več mela z nemu.. da nebi sam srala..
kšna ideja? Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.