SOLARIJ• fifthharmony
• Od: 18.4.2014
SOLARIJ
14.11.2014 18:41
Hej,lahko gres v solarij ce si star 15 let? • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: SOLARIJ
18.11.2014 19:47
Lahko pokličeš v studijo ali kozmetični salon kamor misliš it in jih vprašaš s kolikimi leti lahko oseba začne uporabljati solarij. Drugače pa nisem ziher samo se mi zdi da nazadnje kaj sem slišal je bilo z 18. leti. Na splošno pa zakaj sploh želiš v solarij. Mlada si še, šparaj in čuvaj svojo kožo, ker je brezveze si jo uničevat da malo bolj rjavo zgledaš. No to je moje mnenje, kaj delaš s svojim telesom ni moja stvar ampak ja.
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
20.11.2014 17:17
Pačupa pravi:Lahko pokličeš v studijo ali kozmetični salon kamor misliš it in jih vprašaš s kolikimi leti lahko oseba začne uporabljati solarij. Drugače pa nisem ziher samo se mi zdi da nazadnje kaj sem slišal je bilo z 18. leti. Na splošno pa zakaj sploh želiš v solarij. Mlada si še, šparaj in čuvaj svojo kožo, ker je brezveze si jo uničevat da malo bolj rjavo zgledaš. No to je moje mnenje, kaj delaš s svojim telesom ni moja stvar ampak ja.
hej sorri, to bo malček out of the subject ampak vsakič ko ti odpreš usta, ven pride neki res pametnega Sej je mal čudn, oprosti, ampak, prov uživam ob branju kakih tvojih postov • slovenc79
• Od: 19.8.2011
20.11.2014 22:24
ma kakšn solarij • Pačupa
• Od: 7.5.2010
21.11.2014 18:08
SmileOnMyFace pravi:
Pačupa pravi:
Lahko pokličeš v studijo ali kozmetični salon kamor misliš it in jih vprašaš s kolikimi leti lahko oseba začne uporabljati solarij. Drugače pa nisem ziher samo se mi zdi da nazadnje kaj sem slišal je bilo z 18. leti. Na splošno pa zakaj sploh želiš v solarij. Mlada si še, šparaj in čuvaj svojo kožo, ker je brezveze si jo uničevat da malo bolj rjavo zgledaš. No to je moje mnenje, kaj delaš s svojim telesom ni moja stvar ampak ja.
hej sorri, to bo malček out of the subject ampak vsakič ko ti odpreš usta, ven pride neki res pametnega Sej je mal čudn, oprosti, ampak, prov uživam ob branju kakih tvojih postov Hahaha, hvala =) Si mi prav polepšala dan s tem komentarjem. =D Pa pardon za out of subject. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
21.11.2014 21:36
Pačupa pravi:
SmileOnMyFace pravi:
Pačupa pravi:
hej sorri, to bo malček out of the subject ampak vsakič ko ti odpreš usta, ven pride neki res pametnega Sej je mal čudn, oprosti, ampak, prov uživam ob branju kakih tvojih postov Hahaha, hvala =) Si mi prav polepšala dan s tem komentarjem. =D Pa pardon za out of subject. heheh so glad I did :$ • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
24.11.2014 22:58
Paaaa kak solarij...
Najbolj smešn je, ko pridejo v salon 'fine in pametne' stranke, ko jim lepo obrazložiš, da solarij škoduje koži in da lahk povzroča tut raka pa se obrnejo pa jih nič ne zanima. Ko pa omeniš, da se lahk pojavijo gubice...ni hujšga, glih tolk da ne zbežijo vn :) tk da tst pregovor kr drži, da če je glava butasta celo telo trpi :) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.