Kako punce pokažete da vam je kdo všeč?• TheEnd
• Od: 24.10.2014
Kako punce pokažete da vam je kdo všeč?
24.10.2014 20:17
Mene zanima kako punce pokažete fantu da vam je všeč?
• maja016
• Od: 17.10.2014
Re: Kako punce pokažete da vam je kdo všeč?
26.10.2014 0:16
čisto odvisno od vsake punce...ponavadi zardevamo, če nam rečete kaj takega,če nas izzivate se ponavadi na to odzovemo, se ti nasmeji,te dlje časa gleda pa še bi se našlo kaj
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Kako punce pokažete da vam je kdo všeč?
26.10.2014 3:41
nimam pojma kako to pokažejo, vem pa da ponavadi VELIKO premal jasno..
• klara13
• Od: 28.10.2014
kako punce pokažete da vam je gdo všeč
31.10.2014 21:23
hey no jst ti lahko svetujem z mojih izkušenj ki so mi super uspele glej če te punca neprestano gleda v oči ali te opazuje je eden od 1 znakov poskusi jo upazovati če te ona pogleda in se ti nasmeji je dober znak da je zainiriserana in te zanima povabi jo mal ven na kakšen sladoled ali kino ali celo če sta prijatelja jo povabi k k tebi no če sta zares zres prijatelja no sama sem to vse naredila pa je ugotovil da sem mu všeč uprašaj jo če ima fb za telefonsko lahko tudi ji iskreno poveš da ti je lepa naprimer :hey včeraj si res bila lepa zelo si mi učeč ali napišeš RTM rad te mam no jst sem to nareila pa sva zej pol v razmerju no priporočam da si prebereš ta link s tem sem si jaz pomagala [link] UPAM DA TI JE KAJ POMAGALO VSO SREČO
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.