Nadležna sošolka• lumpa
• Od: 22.11.2014
Nadležna sošolka
22.11.2014 22:46
Ja pač... Mam sošolko ki se ful važi in mi gre ful na živce.... Že od nekdaj tekmuje z mano in me hoče odrinat od prjatlc... Ker pa nisn taka da bi jo žalila bi ji rada preprosto ponagajala... Ma kdo kako idejo kaj bi ji ušpičila v šoli al pa v šoli v naravi??? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Nadležna sošolka
22.11.2014 23:40
predlagam da se ne spuščaš na tak nivo • lumpa
• Od: 22.11.2014
Nadležna sošolka
23.11.2014 11:27
Hvala....
Sm mam problem tut prijateljice mi niso več prijateljice... Pč v razredu spadam med manj priljubljene in to v veliki večini ker se ne vlačim tk ko se druge... in ja ona me žali pred drugimi ko me še sploh ne poznajo... rekla sn si da bo zadnje leto zvedla ka ji gre... pa nisn taka da bi mi uspelo.... • Votko
• Od: 27.6.2012
24.11.2014 15:04
Prej ali slej bodo "prijatelce" ugotovle, kakšna si in kakšna je ona, tak da se ne spuščat na njeni nizkoten nivo. Bodi pogumna in samozavestna, nikakor pa takšna kot ona-pokvarjena.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
27.11.2014 15:23
a ni brezveze bit prijubljen med takimi? prehod iz osnovne v srednjo je tak kot da bi prišel iz neke zakotne vasi, kjer so si vsi enaki in če izstopaš se počutiš osamljenega, v mesto, kjer imaš velik različnih ljudi. pa tudi bolj zreli so in spoštljivi, tako da ti bo sigurn boljše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.