Dober frizerski salon v Mariboru in okolici?

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Dober frizerski salon v Mariboru in okolici? 18.10.2014 19:44
serbus Smile
kaj kdo ve za kaki RES RES REEEEEEEEES dober frizerski salon v MB pa okolici ??
Pune ne vem kam naj grem, čeprav sem že potrebna frizera ker mam konice totalno uničene ampak so me že 2x zaporedoma zasrali in me je res strah za moje lase...
urska99 • Od: 24.7.2014 • Prispevkov: 16777215
Re: Dober frizerski salon v Mariboru in okolici? 29.10.2014 23:08
Frizerski salon Martin Zorko vem da ti verjetno zdaj to ne pomaga kaj dosti ampak če se boš v prihodnje odločala je Martin res top frizer pazi da ti ne uniči las , tudi ne striže rad las če ni potrebno , če pa hočeš kakšno popolno preobrazbo Martin definitivno obvlada! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.