Všeč mi je sošolka. Rad bi jo povabil na zmenek.• DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
Všeč mi je sošolka. Rad bi jo povabil na zmenek.
5.1.2014 4:27
Živjo!
Torej, moj "problem" je, da mi je všeč sošolka. Ne pogovarjava se ravno veliko, vsake tolko časa jo kej ogovorim, ker se ponavadi druži z drugimi sošolkami (nikoli ni sama da bi izkoristu to za pogovor -.-). Zdaj bi jo pa rad povabil ven, vendar nevem kako naj to storim. Sva ravno na meji da nisva neki ful dobra prijatla, "neznanca" pa tut ne, zato mi je to še posebi zoprno.. kot sošolca se pa razumeva uredu..Sploh nevem kko se lotit tega, nej ji kar rečm če bi šla kdaj z mano na kavo? v kino? mal sem zmeden..pomoč bi prov pršla vem da se je na to temo že 1000x pisal, vseeno bi bil vesel komentarja/nasveta • mikipiki
• Od: 21.1.2013
Re: Všeč mi je sošolka. Rad bi jo povabil na zmenek.
5.1.2014 10:15
Najprej se začni pogovarjat z njo preko neta, glede na njeno reakcijo ji čez čas omeni še kaj takega. samo ne prezgodaj, da je ne boš prestrašiu • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
5.1.2014 11:05
Vajin odnos mora napredovati, zato če jo začneš klikati po spletu je to čis suprca Da pa ne bo v šoli mrzlo, ji mogoče kak listek pošlji med poukom, prosi za radirko, svinčnik (tud če imaš vse te stvari, hihi tako da ji boš dal vedet da kej pomisliš nanjo ko si bosta že zaupala in uživala v skupnem času jo povabi ven....no, pol pa bo že šlo vse samo od sebe, če sta si všeč • maja016
• Od: 17.10.2014
17.10.2014 21:56
no ja... tak bom rekla...ene babe smo zahtevne, druge pa spet ne. če ti je res tak všeč, ji enostavno rečeš:bi šla z mano ven,bi šla z mano v kino?... no vglavnem nekaj takega,ampak če tega res ne bo pričakovala bo mogoče bila začudena, ker bi po njenem naj bla samo prijatla/sošolca.malo jo opazuj (če te gleda ful,mogoče poskušaj kaj izvedet od njenih prijatlov ...)no skratka če si ji tudi ti všeč se bodo stvari odvijale same od sebe.
no pa vso srečo • ElTora
• Od: 9.2.2013
17.10.2014 22:13
Zakaj hudiča bi se mogu prek spleta z njo pogovarjat, če sta sošolca in se vidta skorej usak dan?
Sej se ljudje mnde znamo pogovarjat, če ti je pa sošolka pa sploh ne more nikol pogovora zmankat. začni se tko mal bol ment z njo, bit v njeni družbi, pol bo pa že čas pokazu svoje. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.