Izbira poklica - kdaj in kako sprejeti odločitev?• bojana
• Od: 25.9.2008
Izbira poklica - kdaj in kako sprejeti odločitev?
6.10.2014 14:23
Nekateri (sicer redki) že od osnovne šole naprej vedo, kaj želijo v življenju početi oz. vsaj v katero smer se nagibajo. Drugim se prične svitati tam v gimnaziji, nemalo pa jih je, ki tudi še ob odločitvi za študij ne vedo, če so se prav odločili.
Pa ti, že veš kaj želiš postati? Zanima me: - približno kdaj (v katerem obdobju življenja) si prišel/a do tega spoznanja? - in na podlagi česa si se odločal/a - je bilo to iz ljubezni do poklica, zaradi lažje zaposljivosti, težavnosti študija, kraja študija,...? • dekle
• Od: 24.5.2011
Re: Izbira poklica - kdaj in kako sprejeti odločitev?
3.11.2014 23:11
odločila sem se šele v devetem razredu. sicer sem že od malega govorila da bi rada delala z otroci a sem si sredi devetega razreda premislila in se odločila za sšof
na izbiro šole je vplivalo dejstvo da sem želela v ljubljano, poleg tega so me v zadnjih mesecih pred odločitvijo nekateri člani prepričevali da delo z otroci ni zame. takrat sem bila zmedena in nisem vedela kaj izbrati. šolska pedagoginja,ki je vedela da rada ustvarjam in fotografiram mi je predlagala naj grem na informativni dan na sšof. na informativnem dnevu pa so me popolnoma prepričali, da je to šola zame • Sundance
• Od: 7.11.2014
Re: Izbira poklica - kdaj in kako sprejeti odločitev?
7.11.2014 19:24
Jaz sem v poklicu razmišljala že v 6.razredu v OŠ.
Ne vem pa še za kateri poklic naj grem. Hotela sem iti na srednjo trgovsko šolo. Mislim pa da lahko pridem na srednjo šolo. Zanima me pa kakšni so tam dijaki, so prijazni? Hvala za odgovore. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.