Herbalife

tadeja2711 • Od: 24.9.2014 • Prispevkov: 3
Herbalife 24.9.2014 21:54
Hejaaa Very Happy
Torej v bistvu je tak - jas sm v fitnesu spoznala eno super punco in sma postali vrei kolegici. In pač mi je povedala za Herbalife kaj to je ( [link]).
Jas bi pune rada probala, vendar sem malo skeptična... malo sm pogledala po forumih in bilo je dosti negativnih pa tui dosti pozitivnih mnej + pred kratkim je blo nekaj na kanalu A o Herbalifu, pa niso glih lepo o njem govorili XD
In hja... jas sem sama na svoje oke vidla kake rezultate so ljudje dosegli s herbalifom, ampak nekak ne morem prezret vseh negativnih mnej kaj sem jih najdla... tak da ne zanima če je kdo to že sprobal pa kak mu je blo pa to? pa kaj si nasploh mislite o tem tui če niste probali
Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Herbalife 25.9.2014 3:04
ne poznam tega, ampak za spremenit postavo in zdravje ne rabiš nič drugega kot gibanje, zdravo prehrano in dovolj volje da vztrajaš Smile in vsaka "bližnjica" je nezdrava, če pa moraš plačevat zanjo je pa stran vržen denar. vsako postavo lahko pridobiš zastonj in ta način je tudi najbolj zdrav.

kaj je tvoj cilj? Smile
Re: Herbalife 25.9.2014 6:42
V bistvu bi rada zgolj še rahlo spremenila mojo postavo... Jo preoblikovala predvsem si želim 100% plosek trebuh.. Kaj se hujšanja tiče sem s tem že zdavnja opravla pa sama zgubla dol 30 kil pred 2 letoma
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Herbalife 25.9.2014 18:56
če si želiš raven trebuh moraš še dodatno zgubit nekaj maščobe. pomaga tudi če delaš vaje za trebušne mišice da jih okrepiš, tko da delaj tudi trebušnjake (ampak ne take s odbijanjem od tal in kolen kot jih večina dela in potem govori da jih po 100 zlahka naredi, temveč take kjer dejansko delujejo trebušne mišice - malo poglej na youtube, vtipkaj "crunches")
s trebušnjaki samo okrepiš mišice in NE izgubiš maščobe na trebuhu.

zanima me tudi na kakšen način si hujšala?

drugače pa se ne sekiraj preveč zaradi trebuha, ker imamo različni ljudje različne postave. nikakor ne nevemkok shirat samo zaradi ploskega trebuha Smile uizi telovadi in redno, tudi kakšne vaje za mišice (prvo se jih nauči pravilno delat!!) pa bo Wink
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Herbalife 25.9.2014 21:16
Tole ti govorim iz prve roke, ker sem jaz bila na Herbalife-u.
SLedila sem bratu, ki je med njimi postal osebni trener. Jaz sem prvo hodila na FIT KAMPE. to je ko se random ljudje zberemo in samo na rposte vadimo, pozimi najamemo telovadico. Samo delamo vaje za moč in samo eno uro ali uro in pol aktivni s tekom, vajami za moč, raztegovanje, igrami.... in to je kul Smile

Drugače pa je herbalife kot use dodatki, ki ti jih poskušajo prodati ne tako rožnato kot nekateri pravijo. Ker ti dodatki (use beljakovinske, aminokisline...) so zares potrebni le za tiste ekstrem športnike, ki svoje telo gonijo tako močno, da jim nkaj obrokov na dan normalne hrane ni dovolj, sam rabijo VEČ energije.
herba life ima tudi vse vrste dodatnih talbet z vitamini, minerali, energetske tablice itd itn....

Lej tkole bom rekla... pozanimaj se če herba lajf še zmeraj prireja te fit kampa...ker to je res fajn Wink in v skupini je zmeraj dobro trenirati Wink pa zastonj je ko je na prostem, ko si v telovadniici daš res nek drobiž Wink
Ne priporočam pa ti, da res padeš notri v to. Ker sem jaz gledala svojega brata (on se je po nekaj mesecih odločil da bo prenehal tako zelo intezivno delati za herba lajf in je šel samo v fitnes) in nekak res na koncu ti še mal sperejo možgane in te počas začnejo siliti v neke zadeve itd itn...pa tko mal no...pač men več ni blo kul. kr pol so že kr mal poskušal da bi še js se filala s temi praški pa to. dodatno energijo se da dubit na druge stvari Wink

Torej...lahko greš v herba lajf ampak ZMERNO. pusti da ti zmerijo vse možne stvari (od tvoje telesne maščobe, mase itd itn..) kr je to lepo vedt, da veš katere vaje so še bolj pomembne za tvoje telo...
ne pa prosim začeti isto govoriti kot oni. Kr če bi rada prala možgane ljudem pa jih prepričevala v nekaj, pejt rajš v politko pa spremen svet na bolš Very Happy

sploh pa..js priporočam da ti treniraš bolj zase. da se ti ni treba vključit v nobeno ekipo, nobeno tako organizacijo itd itn. ti treniraj zase, s svojimi prjatli in se samo včlani v kak dobr fitnes Wink

TAKO...imaš še kako vprašanje? Smile
Re: Herbalife 26.9.2014 4:56
zaj glede tega kak sem shujšala... v bistvu sem rekla ČAO Mekiču, tortam , vsakodnevni čokoladi itd. Začela sem laufat dosti, torej migat na splošno, tudi hodla sem kamor se je pač dalo prit pa če mi je vreme pustlo (zaj če je samo deževalo sem pač vzela marelo pa vseeno peški šla saj nism s cukra XD) . In res, v bistvu je vse bolj ali manj temeljilo na tem kak sem jedla. Za začetek sem začela jest zajtrk, kosilo pa večerjo vsaki dan. Povečala sem količino zelenjave pa sadja, malo pogledala kire maščobe so bolj zdrave itd.
Nekaj časa sem mela sicer full probleme ker sem se res sladkarijam izogibala pol pa sem nekaj malega sladkega pojedla pa se nisem mogla ustavit. To se zaj uredila tak, da mam nekaj sladkega za zajtrk (npr. ovsene kosmiče z sadjem, navadnim jogurtom + 2 -3 žličke meda), pa sem ok Very Happy Občasno si pa seveda še vedno privoščim pico ali pa sladoled, čokolada pa mi niti ne diši več tolko, ker mi je postala presladka. In to je v bistvu to Very Happy Aja, pa pijem dosti - voda, domača limonada, (zeleni) čaj... Nesladkano sicer, ampak če bi si kdo dal kako žlico meda not pomoje nebi bla katastrofa ^^

pa še za Herbalife... Hvala ti res ej, ker glih nko tako mnenje sem rabla Very Happy Vadba mi je super, za fit kampe vem da še jih majo pa tudi meritve sem že opravla in vrjetno bom šla na tote delavnice zdrave prehrane. Za šejke sem pa mislila da bi te mogoče 1x probala čeprav ne vem če bo to glih za mene, kr imam raje normalno zdravo hrano kot pa praške :')
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: Herbalife 29.9.2014 20:06
Torej ja, dejansko pogledano se da z herbalifom shujšat --> AMPAK <-- zakaj? fora teh "praškov", prehranskih dopolnil pa vsega je večinoma to, da nimaš teka, torej poješ mn kokr ponavad in če to skombiniraš z gibanjem shujšaš...
Po mojem mnenju je še vedno bl zdravo sam pazt kaj/kok poješ in se rajš gibat:)
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Herbalife 29.9.2014 20:32
ee vidš sej si brihtna, veš kako to gre Wink
nared tko kot si sama rekla, js se strinjam s tabo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.