lahko kdo pomaga? :(• fifthharmony
• Od: 18.4.2014
lahko kdo pomaga? :(
27.5.2015 21:32
hej,torej sprembra sem zacela hodit v srednjo solo,in tako sem spoznala 2 prijateljici s katerima se zdaj druzim.V glavnem ze od septembra mi je vsec en ki hodi na to solo,in tega noben neve,niti moji 2 prijateljici ("najboljsi") .. zanima me kak jima povedat da mi je nekdo vsec (sem zeloo sramezljiva in nesamozavestna).. ne upam jima povedat tut zato ker vem da nikoli nebi mogla bit skupaj z njim.. :''(
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: lahko kdo pomaga? :(
28.5.2015 18:00
ne vem kako je pri vas puncah ampak jaz nisem nikoli govoril s prijatelji kera mi je všeč itd.. ni njihova stvar ubistvu. sej nikjer ni piše da imaš obvezo jima to povedat, pa tudi če sta najboljši prijateljici.
ne morem ti govorit da bod samozavestna, ga pejt ogovorit in da ne moreš kr takoj sklepat da nič ne more bit sam zato ker ti je všeč. ker sem bil sam isti. to so pač ta leta ko smo (bili) vsi sami sebi neprivlačni, obsedeni z videzom in s tem kaj vsaka gesta pomeni, komu si všeč komu nisi itd.. mogoče ti bi pomagal če se zavedaš da nisi edina in tudi ta fant najbrž ni nek samozavesten car ki ga nič ne more prizadet. (tudi tipi imamo močna čustva in smo tudi sramežljivi, še bolj kot punce poleg tega, noben ne ve da ti je všeč in noben ne bo debelo gledal če se kdaj približaš in rečeš kakšno besedo z njim. nisi center sveta da bojo vsi opazili vse tvoje napake, čeprav se tako zdi. vsi imamo svoje probleme, eni manjše eni večje in vsak pri sebi ve da nima pravice se naslajat če vidi random punco ki pride k random tipu in se začne pogovarjat z njim. tako kot se ti verjetno ne bi, če bi kej takega videla, ne? čist nič se nimaš slabo za počutit, pa tudi če greš direkt do njega in ga vprašaš za pijačo. nobenga ne ogrožaš, nobenmu ne težiš. to je pač taka faza pri nekaterih, ki jo je treba prerast če prijateljicam res zaupaš in veš da bojo pozitivno reagirale ko slišijo tak scenarij, pa jim povej. čist možno da je tudi kakšni prijateljici kakšen tip všeč in te bo razumela, in je lažje če nisi sam v neki situaciji. ne glede na karkoli se pa ne sekiraj, kakorkoli se to že razplete (ali pa zaplete). • anonlolzz
• Od: 27.12.2013
Re: lahko kdo pomaga? :(
28.5.2015 19:48
če prijateljicama poveš da ti je nekdo všeč, še ne pomeni, da moraš pa potem nujno imet kaj s tem fantom. jaz nimam nikoli problema povedat ko mi je kdo všeč, ker mi na obrazu piše ko sem zaljubljena in potem drugi pristopijo do mene in vprašajo kdo mi je všeč. drugače jaz sem bla lani noro zatreskana v enega in mi je blo tudi najprej neprijetno komu povedat. ubistvu sva postala dost dobra prijatelja nisem mela pa možnosti pri njem ker je bil že zaseden. pa se zaradi tega nisem sekirala ko so drugi zvedeli da mi je všeč.
lej ni ti treba zdej ravno posest prijateljic na kavč pa povedati da jima moraš priznati neko skrivnost. sploh ni treba neki dramatizirat. če se boste kdaj pogovarjale kaj takega da bo naneslo na temo ljubezni, pač mimogrede omeniš da je tudi tebi nekdo všeč. vrjemi da se nobena ne bo norčevala iz tebe zaradi tega. sigurno ti bosta hoteli pomagati z nasveti. in vrjetno bodo ti nasveti celo boljši kot pa iz neta ker te prijateljici poznata. mogoče poznata celo njega. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.