Je samo dober prijatelj ali je tudi zaljubljen vame?

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Je samo dober prijatelj ali je tudi zaljubljen vame? 28.8.2014 22:49
Torej..trudim se okol enga tipa..s kerim se poznava okol leta..pd zacetka so nisva bla neko ful kolega..zdj pa čedalje bolj..je moj sošolc..skp sediva k se je zdj presedj do mene..zdj med pocitncami smo sli doslrat vn ce je kaka festa pa sm tam me vedno klice k seb..zaupu mi je ko je meu ljubezenske tezave in to je povedu sam men pa enmu kolegu,res sva si uredu..pocas se zaljubljam v njega..velikokrat sva skp in marsikdo me je vprasu se sva skupi pa nisva..ko je mau pijan se naslanja na mene pa ni mu tesk hodet okol z mano objet cez rame..je sicer zlo sramezljiv dokler osebe ne spozna..tut poje in enkratko je nastopu z bednom je reku da je ena pesem zame in mi je blo to lepo *-*. Tudi z njegovomi starimi se poznam in smo se dobr ujel.. Pa res kar kol da ga prosim mu ne bo tesko nardit zame kn ja mu enako vracam

mene pa zanima cee me ima rad kot prijatelcijo al celo kaj vec..mal sem zmedena..tko da bi prosila za pomoc Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Je samo dober prijatelj ali je tudi zaljubljen vame? 29.8.2014 21:58
to je težko vedet če ga ne vprašaš Smile oz. da mu poveš kaj čutiš in vidiš kakšna je njegova reakcija. je pa bolje da se ta stvar razreši, ker biti v negotovosti je največje trpljenje.. kot obliž. če ga trgaš dol počasi, boli. če na hitro odtrgaš bo zabolelo ampak bo hitro minilo. lahko pa seveda da sploh ne bo bolelo Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.