Akta mapa:) help

vam je akta vsec?
ja
83%
 83%  [ 5 ]
ne
16%
 16%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 6

brezimena69 • Od: 7.8.2013 • Prispevkov: 51
Akta mapa:) help 1.7.2014 17:36
hej:) no pac js grem jeseni na sredno solo in ne rabimo zvezkou ker mamo ucbenike in delovne zveske in js sm studirala da bi si kupla to akto.. in zdej me zanima kk to zgleda oz sploh kaj je to? pa ka delas stem? tenks;Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Akta mapa:) help 4.7.2014 12:53
v akti maš potem kot zvezek za vse predmete, pa tud ostale stvari ki jih rabiš za šolo Smile s tem da lahko potem vrstni red spreminjš, daješ liste not in ven.. pazit je treba edin to da maš dosti listov oz. mapic da daješ stvari not in pa luknjač vedno zraven Smile
je pa edin nerodno pisat v akto zaradi tistih kovinskih zadev ki držijo liste skup, tko da pač samo daš list ven, popišeš in pol daš nazaj not.
jaz sem imel to v zadnjih dveh letnikih srednje pa mi je super Smile ni se treba sekirat če boš kej pozabil, ker je vse skupi, smao za akto moraš bit siguren da bo v torbi.
ninn • Od: 31.5.2014 • Prispevkov: 15
Re: Akta mapa:) help 10.7.2014 9:18
Živjo:)
Js grem pa v 2. letnik gimnazije in že lani sem premišljala o akti ampak sem se pol odločila kar za zvezke. Letos me pa akta spet mika, tako da bi mela akto, zvezek za matematiko in pa mapo za tuji jezik, ker dobivamo samo liste . Zanima me samo še kaj doma naredite z vsemi listi, ki jih tisti dan ne potrebujete? Imate to kje po kupckih pospravljene al kako? Sm v dijaskem domu in zato nimam glih cele sobe na voljo:)

Hvala vam in uživite med počitnicamit Very Happy
rooori • Od: 11.7.2014 • Prispevkov: 1
Re: Akta mapa:) help 11.7.2014 18:07
živjo jest grem zdej u 3 letnik in bom mela tut letos akto ker je zakon nikol nc doma ne pozabm .. je pa res d mors bit tip cloveka ki ma rad use organizeran drgac lahk zgubis liste ...
jest osebno nosm sabo vedno use predmete nikol ne dajam vn listou ... praznem jo k odpism sklop pol pa dam doma u fascikl liste in je lepo pospraulen pa se zgubit se ne more ... Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Akta mapa:) help 11.7.2014 18:13
ja, ubistvu te prisili da maš organiziran Very Happy je pa tud fajn sproti luknjat oz. v mapce dajat ker men se včasih ni dal sem kr not vtaknu in če se je prevrnila akta.. uf Razz ko je konc semestra pa staro snov ven pa doma spravit, not pa kej kar se še rabi pa sveže liste seveda Smile
kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
Re: Akta mapa:) help 21.7.2014 14:42
hej Smile po mojem mnenju te res tko kot je že slovenc reku prisil k redu. js osebno je nikol ne mislm met ker letos je velik sošolk imel akto in pol vidš k recmo ti zmanka listov in skos prosjačiš druge za prazne liste. pri listih je tut frka ker se ti velikokrat tiste luknce strgajo ampak maš itak par nalepk da popravš Smile vidla sm pri sošolki k se je celo leto s to akto j***** in pravi da bo mela nasledne leto spet zvezke Smile
mislm pa da je to odločitev vsakega posameznika Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.