zapeljevanje zasedenih tipou... varanje pa ta šit no...
• niXXie
• Od: 2.7.2009
zapeljevanje zasedenih tipou... varanje pa ta šit no...
24.7.2009 15:42
hej!
mene pa neki ful nvm... "razžalosti" al whatever no XD namreč to, da hočte (nekateri) met neki z zasedenimi simpatijami... to me res zlo mot... dam vam en nasvet... ženske... tiste ki ste zacopane v zasedenga tipa... najprej se prepričite če je njegova ženska res vanga... če ona ni vanga zalublena... pol valda zapecite... ker očitno (tiste ki sevede hočte preuzet..) sploh ne veste kako je to da te tip zapusti zarad druge, al pa še huje- da te prevara. tiste ki hočte kkšni preuzet tipa... prosim, NAJPREJ se to pozanimite... mogoče to deluje kot malenkost, ampak moja prjatlca je zarad tega nrdila samomor (res tragedija v glavnem no... =(...) in usakič ko vidm vprašanja kot so "kako naj si pridobim zasedenega tipa" me kr stisne pr srcu. brez zamer prosim... ampak to sem res mogla napisat kakšn je pa vaš mnenje glede tega "zapeljevanja zasedenih tipou"? • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: zapeljevanje zasedenih tipou... varanje pa ta šit no...
24.7.2009 18:14
js se čizt strinjam s tabo. moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. • niXXie
24.7.2009 18:19
XXLspelc pravi:js se čizt strinjam s tabo.
moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. aja... uf dobr d se je nehala ane... kkšni hit postanejo odvisni od rezanja /: drgač pa ja... maš čist prou... kkšne so pač preveč samoušečne -.-'' • fLomaster
24.7.2009 18:34
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
js se čizt strinjam s tabo.
moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. aja... uf dobr d se je nehala ane... kkšni hit postanejo odvisni od rezanja /: drgač pa ja... maš čist prou... kkšne so pač preveč samoušečne -.-'' ja.sj ona se je tut kšn tedn rezala sam pol k smo pa pogruntal d se smo ble pa cele dneve pr njej. prozaprou je bla usaka en popoudan pr njej. in pol tku tut ni mela cajta da bi se. zvečer smo jo p po fonu klicarle. nvem no. zdj je use u redu. pa ja. sj ne mislm lih samoušečne, ampk take k nimajo tolk samozavesti da bi ble zadovolne s sabo, pa si morjo pol tku dokazovt, da pač ei preuzamejo tipa in si pol misljo, da je ona sama pač lepša od tiste k je prej mela tipa, če ma zdj tip rajš njo. • niXXie
24.7.2009 18:44
XXLspelc pravi:
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. aja... uf dobr d se je nehala ane... kkšni hit postanejo odvisni od rezanja /: drgač pa ja... maš čist prou... kkšne so pač preveč samoušečne -.-'' ja.sj ona se je tut kšn tedn rezala sam pol k smo pa pogruntal d se smo ble pa cele dneve pr njej. prozaprou je bla usaka en popoudan pr njej. in pol tku tut ni mela cajta da bi se. zvečer smo jo p po fonu klicarle. nvem no. zdj je use u redu. pa ja. sj ne mislm lih samoušečne, ampk take k nimajo tolk samozavesti da bi ble zadovolne s sabo, pa si morjo pol tku dokazovt, da pač ei preuzamejo tipa in si pol misljo, da je ona sama pač lepša od tiste k je prej mela tipa, če ma zdj tip rajš njo. dobr ste jo tok nadzurvale:D hehehe no sej...ja al pa to ja... sej in eno (to d je čist totalka samoušečna XD) in drugo (to d mor druge prizadet zato d sama seb viša samozavest) je mal žalostno če mene prašaš XD • fLomaster
24.7.2009 19:05
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. aja... uf dobr d se je nehala ane... kkšni hit postanejo odvisni od rezanja /: drgač pa ja... maš čist prou... kkšne so pač preveč samoušečne -.-'' ja.sj ona se je tut kšn tedn rezala sam pol k smo pa pogruntal d se smo ble pa cele dneve pr njej. prozaprou je bla usaka en popoudan pr njej. in pol tku tut ni mela cajta da bi se. zvečer smo jo p po fonu klicarle. nvem no. zdj je use u redu. pa ja. sj ne mislm lih samoušečne, ampk take k nimajo tolk samozavesti da bi ble zadovolne s sabo, pa si morjo pol tku dokazovt, da pač ei preuzamejo tipa in si pol misljo, da je ona sama pač lepša od tiste k je prej mela tipa, če ma zdj tip rajš njo. dobr ste jo tok nadzurvale:D hehehe no sej...ja al pa to ja... sej in eno (to d je čist totalka samoušečna XD) in drugo (to d mor druge prizadet zato d sama seb viša samozavest) je mal žalostno če mene prašaš XD ja. • niXXie
24.7.2009 19:35
XXLspelc pravi:
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
niXXie pravi:
XXLspelc pravi:
moja frendica se je pa rezat začela kr jo je tip pustu zarad kelnarce, ki je vedla d ma on punco, kr sta bla doskrt skup u tistm baru. am. js mam tak občutk, da to delajo take k si morjo skos dokazovt, da so seksi pa da so dost boljše pa lepše od ostalih.js jih po eni strani preziram pa use, sam po drugi strani se mi pa smiljo. aja... uf dobr d se je nehala ane... kkšni hit postanejo odvisni od rezanja /: drgač pa ja... maš čist prou... kkšne so pač preveč samoušečne -.-'' ja.sj ona se je tut kšn tedn rezala sam pol k smo pa pogruntal d se smo ble pa cele dneve pr njej. prozaprou je bla usaka en popoudan pr njej. in pol tku tut ni mela cajta da bi se. zvečer smo jo p po fonu klicarle. nvem no. zdj je use u redu. pa ja. sj ne mislm lih samoušečne, ampk take k nimajo tolk samozavesti da bi ble zadovolne s sabo, pa si morjo pol tku dokazovt, da pač ei preuzamejo tipa in si pol misljo, da je ona sama pač lepša od tiste k je prej mela tipa, če ma zdj tip rajš njo. dobr ste jo tok nadzurvale:D hehehe no sej...ja al pa to ja... sej in eno (to d je čist totalka samoušečna XD) in drugo (to d mor druge prizadet zato d sama seb viša samozavest) je mal žalostno če mene prašaš XD ja. ma ja... sej to če ne veš je še navadn... sam d pa veš d je njegova punca naaajveč vanga pa to (tko je blo pr moji frendici to d pa preuzameš frendici fanta... to pa sploh ja... sicer če tko gledaš, ubistvu pol sploh nisi njena frendica če jo greš tko zahinaut an... |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.