hostel NUJNO prosim za pomoč

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 20:28
zdravo, prosila bi za pomoč.. zanima,me če kdo mogoče ve,če moraš biti pounoletn oz. 18+ da lahko najameš apartma v hostlu
(v mariboru)?
pa če mogoče kdo ve,ali je to za use ljudi,ali samo za mlade do 25.leta? hvala za kakršnokoli pomoč.. Smile
nujno bi rabla DO NEDELJE POPOLDAN!! ker na njihovi strani,nič ne piše,kakšni so pogoji..
Travnikar • Od: 15.8.2014 • Prispevkov: 6
Re: hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 22:07
A mora nujno bit hostel?

Pomoje rabiš samo osebno/potni list, da se prijaviš.
Re: hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 22:41
ne ni treba,da je hostel..sam jst nisem iz maribora..in je ful težko najdit stanovanje v bližini mojih obveznosti..dijaški oz. študenski (lizika jančar) je zaprt..tak da mi je najbližje ostal ta hostl.. stanovanje sem pa iskala od februarja,pa ga nisem našla.. :/

aha hvala..jst sam upam,da mi nebojo rekl,da sem premal stara..kr še nisem 18..upam da nebojo kompliciral,kr mi manjka samo par dni..
Re: hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 23:03
Zanimivo! Jaz sem pa ravno iz MB in sem iskal cimro/cimra za živet skupaj v stanovanju, pa nisem nič našel Wink
Re: hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 23:06
uuu,a res? na kirem območju pa si,če lahko prašam? kr men bi ful pomenlo,da bi mela čim bližje šoli.. Smile
Re: hostel NUJNO prosim za pomoč 16.8.2014 23:12
Ne bi rad javno razpredal, kje točno sem, sem ti poslal PM.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.