Sex z kontacepcijo in po sexu• malavesnika
• Od: 20.7.2009
Sex z kontacepcijo in po sexu
26.2.2014 0:22
Hoj
Mene neki zanima, jst se odločam za kontracepcijske tabletke, ker se mi zdijo bolj varne vsaj da nimaš pol tega strahu in tud da ne rabva kondomov kupovat in skos gledat, da jih mava na zalogi. Me pa zanima kako je glede tega "po sexu" kakšna je kj razlika med kondomom in kontracepcijskimi? In še eno vprašanje bolj za punce. Neki me zanima, a se tud vam dogaja, da ko ga da not da vas zaboli? men se to skos dogaja, Mislim pol ko začneva je vse kul in uživam ampak sam tist prvi trenutek me zaboli. Drugač pa skos poskrbiva za predigro in to, tako da sva oba vzburjena. Hvala za pomoč • justfly
• Od: 17.7.2011
Re: Sex z kontacepcijo in po sexu
26.2.2014 18:28
kaj točno si msilna s tem kakšna je razlika po skesu?
tudi meni se je na začetku dogajalo da me je bolelo ko ga je dau not. tko je blo lahko neki mesecov poole je pa počasi zginlo • Rocafella
• Od: 24.1.2010
26.2.2014 18:38
kaj?
tabletke jemlješ ob bilokateri uri, ne rabiš točno po seksu. al kaj si mislila.. je pa možnost, da te bojo malo izsušile nožnico pa te bo mogoče ribalo, bolelo (res odvisno od punce) al pa da ti znižajo libido. drugo pa...mene po več letih še vedno boli prvo minutko _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
27.2.2014 19:19
ja no tabletke so nekak velik boljša izbira ker je velik bolj prijetno seksat...ker ni kondoma gor je filing tolk boljši...tabletke pa jemlješ usak dan ob isti uri da bo velik bolj varen, kot pa če enrat zutri drugič pa zvečer uzameš...to zahteva en red...dr
drgač pa ja mene tudi po enmu letu še vedno boli ko ga da notr...tisto minutko pol je pa uredu • malavesnika
1.3.2014 20:56
Okey pol nisem edina Drugač pa še neki.. Kako je vam boljše jemat tabletke zjutri ali zvečer? kr jas ne vem kako bi.. zjutraj je med šolo pol dokaj hitro zjutraj za jemat pol med vikendi pa se tako ne vstanem tako zgodaj (v šoli pa tud ne bom jemala kr vem da bi sigurno pozabla) pol zvečer je pa spet tak.. nisem skos doma pa to.. kr večkrat gremo kam zvečer.. No pač kako vi jemljete? • Supernatural_iloveyou
• Od: 3.3.2011
2.3.2014 12:27
ja jst sm se navadla jesti zvečer te tabletke...na telefonu mam uro oz opomnik in to ob 20.00 in me spomne in pol uzamem...je pa res da če grem kam jih vedno vzamem s sabo zarat tega da jih ne pozabim vzeti...najboljš ti je zvečer ker je pač bl u izi kot paa zutri alpa popoldne...je pa to tvoja odločitev
• justfly
2.3.2014 14:13
js jih jemljem zvečer in meni je ful nepraktično. k dostikrat grem kam vn in pozabim al pa pride kej drugega umes. pomoje je najbolše če jih jemlješ zjutro al pa okoli kosila
• Rocafella
3.3.2014 1:38
raje jih jemlji zjutraj, opoldan, popoldan, tako da v primeru da jo pozabiš, imaš 12 ur časa da se spomniš. če boš jemala zvečer, boš mela samo recimo 4 ure časa da se spomniš, ker pol boš že spala_________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • lucija4
• Od: 3.3.2014
3.3.2014 23:05
Mam neki basic vprašanj..
Kaj če ****š in pozabiš en dan vzet tabletko? Jih lahko kupiš v lekarni? Kar tako? Katere so najboljše? A te tablete še kako drugač vplivajo na telo? Vzameš to z vodo? Je res da pol zarad njih ne moreš zanosit ko bi enkrat želel? HVALA <3 • Rocafella
4.3.2014 0:52
^^
če pozabiš KT in je minlo že več kot največji predpisan čas, pol si greš po 'morning after' tableto, stane ok. 15 eur in jo zaužiješ z vodo. kupi se v lekarni, kar tako (ne vem pa točno kak deluje pri mlajših od 15 let) vplivajo na telo, vsekakor, ni jih ravno pametno jemat, tudi zaradi problemov pri kasnejših zanositvah, tak da se probaj tem dogodkom čimbolj izogibat. kak pa potem jemlješ dalje KT pa odvisno od vrste, piše vse v navodilih. _________________ bitch i'm a mogul, yes i am global. [link] • malavesnika
4.5.2014 14:35
Jaz imam eno vprašanje. Glede sexa brez kondoma. Kaj vi nardite, da pol ne gre vse po postelji ali kje pač ste? In še neki glede na to, da gre vse to v nožnico, kaj pol nardite. Mislim ja sej se greš umit pa to, ampak določen procent še vseeno ostane not pa da se pol to ne izliva počasi ven.
prosim za odgovore, kr sama nimam dost izkušenj. • justfly
4.5.2014 15:07
ja pogoltneš pa je ne • malavesnika
4.5.2014 21:05
? Kaj pogoltneš ali kar koli je bilo mišljeno z tem?
• justfly
5.5.2014 19:58
prej ko mu pride vate. je majn packanja. sej to je blo mišljeno malo u hecu • majkeljanuar
• Od: 13.1.2014
16.5.2014 17:08
robčki, to je najboljša rešitev v tem primeru, drugač pa, da gre po tebi in ni postelja nasvinjana iz telesa pa itak gre dol
• kataja
• Od: 12.10.2012
22.7.2014 13:36
jas mam tut eno vprašanje glede kontracep. tabletk.. mene je ful strah začet jih jemat ker pravijo da ti gredo kile gor ko jih 1x začneš jemat al ko jih nehaš.. neki takega.. poznam tut primer moje sošolke k se je prav zrd tabletk zredila ful
sj je dost za preprečitev nosečnosti in bolezni, predvsem tistega prvega, kondom? res me zanima in hkrati skrbi... hvala usem izkušenim za odgovore • ulala
• Od: 28.10.2013
26.7.2014 18:03
Kt so najbolša izbira. Je nekej stranskih učinkov (ali pa tudi ne), ampak to pride zravn. Odvisno od vsake posameznice, nekatere lahko pridobijo kg, druge izgubijo, tretjim je slabo, nekatere pa ne čutijo ničesar.
Kondomi so ZELO nezanesljivi. Zlahka pokajo, lahko majo mejhno luknico, za katero nikoli ne boš vedela (pa se boš pol čudila, zakaj ti zamuja menstruacija), lahko pride predsemenska na površino, ko ga natikaš itd. Sicer jih sama uporabljam, vendar imam zraven tudi kt... In zato me nikoli nič ne skrbi • kataja
27.7.2014 11:26
aha kul • ulala
• Od: 28.10.2013
27.7.2014 12:16
Če jih jemlješ, jih moraš jemati točno, ves čas, pazit da katere ne pozabiš, ker je potem zaščita nezanesljiva (sj to bi ti še ginekolog posebaj razložiu) Če jih pa enkrat nočeš več jemat, npr. nimaš več fanta, hočeš zanosit itd. jih pa preprost nehaš jest • kataja
27.7.2014 20:03
a pol jih morš dejansko CEU LAJF jest? • malavesnika
27.7.2014 22:25
Ja pač dokler ne želiš otroka oz. kake druge zaščite al pa kaj. Pač ješ jih vsak dan po eno. Pa pr mojih tabletah (yaz) piše da vsebujejo nekaj za redno odvajanje vode iz telesa, da se zaradi tega naj ne bi preveč zredil ko jih začneš uporabljat.
Drugač pa a še koga pri uporabi Yaz tabletk pred menzo kak teden ali manj pogosto boli glava? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.