Žensko spodnje perilo, modrčki, hlačke,... kje ga kupujete?• LV9
• Od: 2.1.2014
Žensko spodnje perilo, modrčki, hlačke,... kje ga kupujete?
18.7.2014 23:23
ojla!
ja vemo- spodnje perilo, včasih drama in nikoli nismo zadovoljne z njim... sploh z nedrčki in tem... tako da, kje kupiti kvalitetno spodnje perilo in po kolikšmi ceni? izmenjajmo si mnenja prosim, ker ravno prenavljam garderobi (: hvalllaaaa • mahruska
• Od: 10.11.2012
Re: Žensko spodnje perilo, modrčki, hlačke,... kje ga kupujete?
21.7.2014 18:30
hej vidm da nobena ne odgovori js morcke kupujem kr v newyorker.ju ker so pocen pa se nobena kost ni vn pokukala hhh am tm do 12? ampak ga mam torej od decembra lansko leto pa lepo se perejo in use spodnji del pa glej kokr je ce vidm hude tangice jih kupm nima pa neke veze trgovina • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
22.7.2014 17:40
spodnje perilo so kot čevlji....to mora bit kvalitetno - bolš dat mal več dnarja. načeloma js ne maram teh pocenski trgovin (new yorker, bersha....) zato kr je večina modrcev narjena po načelu zgleda in kok seksi so, ne pa po udobnosti. in resnično...usaj spodobna dekleta majo v javnosti večino časa modrc skrit za majco, fantom je pa tud čist useen drek kak modrc maš, važn da gre dol zato pač...js osebno in tud ostalim priporočam da se dejansko gleda na udobnosti in da se ti prilega! Js mam rada iz intisimi p calzedonie, ampak modrc sm dubla že tud v h&m, kr h&m je tud mogoče ena teh mal bl levih trogvin, sam k dejansko majo pa spodnje perilo čist dobr kvalitetno (primerno ceni), zato pač give me five ane • brezimena69
• Od: 7.8.2013
22.7.2014 21:27
js si modrce kupujem v H&M ker so mi t najbolj usec oblike pa use, majo mojo stevilko (sej jo majo povsod no hahah B75 ni tesko dobit) majo jih vseh uzorcev, so udobni, na vec nacinov marjene, so lepi:) pa ravno prav pushupa majo, vsaj navadni.. nekateri ga majo tok ko v ny ko ne dobis niti 1 modeca brez 4 cm pushupa hah-.- hlacke pa js nosim brazilke pa majo mi v ny fajne pa v Ann Christine pa v H&M tam pri blagajni 3 za 7? • CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
30.7.2014 23:43
Js tut najraje kupujem perilo v HM. Mam tudi kakšne iz Name (Lisca npr.) ampak ne preveč, ker so kar dragi..taki so bolj za na lepš. Najbolj sm pa zadovoljna s perilom iz Victoria's Secret-res je, da je drago ampak so hlačke res perfektne (nimajo šivov, vsaj moje ne). Ker najraje nosim tangice to zelooo prav pride, poleg tega se ne ''zažirajo'' med ritnice..je blago nekako mehko in raztegljivo hkrati. Modrčki so pa mehki ko puter • ninn
• Od: 31.5.2014
18.8.2014 9:22
Okej, sama sem prepričana, da se za moderček splača dat malo več denarja in ga kupiti v kakšni malo bolj priznani trgovini kot je Calzedonia.
Zato še sama ne morem verjeti, da je moj najljubši modrček iz E.Leclerca Tam sem ga kupila kakšno leto nazaj in je še vedno KOT NOV, čeprav ga perem normalno v pralnem stroju z drugimi oblačili. Res skoraj ne oblečem več drugega nedrčka, je trpežen, udoben (!!!), bil je zelo poceni (okoli 5e se mi zdi) in se pod nobeno majico ne pozna noben rob kot pri kakšnih drugih. Ugl. kmalu grem do E.Leclerca, upam da spet odkrijem kakšen zaklad |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.