pomoč• nekdosi
• Od: 22.6.2014
pomoč
22.6.2014 1:56
a mi lahko kdo pomaga.
kaj pomeni ce ti punca ko si pune zatreskan v njo ko ji pri vsem pomaga napise:ti si najboljsi<3 kaj to pomeni da te ima samo v friendzone in noce imeti nic s teboj ali kak? ker ko se dobima se vedno objamema in ko se posloviva tudi ponavadi pa dolgo rabi da prebere sporocilo in odgori ali pa sploh neodgovori... pa ko sma se menla sma vedno na koncu stavka ali besede dala <43zraven... na citiyu pa sma zasrala... ona je bila pijana jaz pa trezen in sam se naslednji dan skregala nato se priblizno 1 teden nisma menla in potem sma se spet zacela zaj pa ko se menima ne da na koncu besede <3 zraven... kaj to pomeni imam sploh kaj moznosti pri njej ali cisto nic? hvala za pomoc • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: pomoč
22.6.2014 9:56
hm....to je dost težko, kr je to veliko odvisno od dekleta. Če je to dekle ki srčke ne piše vsem in kar tako povprek pol js verjamem, da ti nisi popolnoma friendzone in da mogoč ima (še nezrela, ampak tam so) malček močnejša čustva od prijateljstva do tebe.
Če se velik družita, velik pogovarjata, če ti je dala kompliment, sm js prepričana iz lastnih izkušej, da ni čisto objektivna do tebe Kdaj ko bosta skupi zuni, jo stisni k sebi (ne sam na začetku alpa na koncu), kej jo hecaj, mogoč jo kej požgečkaj, odvisno od tega kakšne narave sta. Sta bolj navihana ali mirna. POmembno je tudi, a se ti ona tudi kej izpove? ti pove svoje težave/upe/želje....? • nekdosi
• Od: 22.6.2014
Re: pomoč
22.6.2014 12:53
ce nevem kak to gre pa nic ker se nikoli nisem imel punce in nevem nic...
po citiyu sem ji vcasih napiso <3 in je napisala samo hahaha in s tem se tudi jaz neho pisat <3 zraven.... pred citiyom ko sma se pa menla pa sem vcasih dodal tudi poljubcek in je odpisala z :3 pa vedno ko grema ven je vedno njena kolegica zraun in ne upam nekaj dosti delat in tudi ko sma sama ker me je strah vcasi h mi pove kaksne tezave ima... kaj naj naredim? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.