Kko naj naredim naslednji korak?

Uro • Od: 3.7.2014 • Prispevkov: 3
Kko naj naredim naslednji korak? 3.7.2014 9:43
Pozdravljeni
Pred nekaj meseci sva se prek interneta spoznala z neko punco in sedaj ohranjava stike prek Facebooka. Med tem časom pa mi je punca postala všeč, čeprav še nikoli nisva imela priložnosti se videti.
Kaj naj storim?

Lp
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 3.7.2014 18:25
Očitno se res dobr razumeta, zato ji predlagi da se spoznata še v živo, gresta na drink...Wink

živita daleč eden od drugega?
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 3.7.2014 18:58
Res je, da se vmes nekaj časa nisva pogovarjala, a vsak pogovor, ki ga imava je sproščen. Na koncu pogovora mi napiše, naj jo še kdaj kliknem.
Živiva približno 40 km narazen.
Težava je le v tem ker imava oba 17 let in še noben nima izpita. Smile
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 4.7.2014 18:32
well...mogoč bi pa še počaku neki časa Wink

Ko js nekoga tko spoznam, mi je pomembno da mu ZAUPAM pred ga hočm spoznat še v živo. da se z njim povežem, da mu lohka res povem stvari, da mi je prijetna družb ain se da mam fajn z njim/njo Wink

sej busi pa vlaki pa to? s kje pa sta?
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 4.7.2014 19:17
Iz primorske. Smile
Pa če pride do tega, ne vem kko ji naj povem, da mi je všeč. Ne najdem besed za to.
Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 4.7.2014 23:03
poskusi z : " ušeč si mi Smile " Wink
Re: Kko naj naredim naslednji korak? 5.7.2014 13:11
Mashimaro pravi:
poskusi z : " ušeč si mi Smile " Wink

haha, ja to je najbolj simpl in najlepš brez kompliciranja Very Happy

če ji ne morš rečt tok direkt, povej da ti veliko pomeni alpa da ti je prirasla k srcu alpa jo pohvali, se ji zahvali itd itn Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.