piercing v popku• lubica
• Od: 11.9.2012
piercing v popku
28.6.2013 1:21
zivjo! nevem ce ta tema ze obstaja... zelim si dati piercing v popek ampak me zanimajo tveganja in podobno? ali ima katera to in bi mi povedala cimvec stvari in usega. hvala!
• BornToBeFree
• Od: 3.3.2012
Re: piercing v popku
28.6.2013 21:04
[link] preberi si tukaj, zdi se mi da zelo dobro opišejo vse vrste pirsingov • Alekseea
• Od: 4.1.2013
28.6.2013 22:03
Okej ta link je koristen ampak te se boš samo prestrašila Vglavnem jas mam pirsing že več ko leto, pa ti lahko povem, da nimam nobenih težav. Ko sem si ga dala, je malo bolelo, res boli še manj ko da te čebela piči... Odvisno kak ti ga bo prepiknila... In ja že po 2 tednih se mi je zacelilo pa je do zdaj še vse okej. Ti pa priporočam, da si uhana ne menjaš približno 3 mesece:)) xoxo <33 • lubica
29.6.2013 12:04
hvala:) ima še katera kakšen nasvet?
• Katia99
• Od: 19.4.2012
5.7.2013 12:52
hej • Rocafella
• Od: 24.1.2010
5.7.2013 13:11
eno leto je nekje normalna doba celjenje pirsa v popku pa še to morš skoz razkuževat. okej, mogoče ne čisto vsak dan, lahko keri dan spustiš čez čas, ampak po kopanju v jezeru al pa če veš da si bila kje ko je umazano in bi se ti lahko zagnojilo pa obvezno jaz ga mam sicer v niplu in je po dveh tednih zgledal kot da je 100% zaceljen, in sem tudi nehala razkuževat, pol pa mi je prišlo malo kreme za sončenje gor in me je bolelo, pa sem si mogla spet začet razkuževat in je blo po 1-2 dnevih že boljše aja pa fajn je, da je razkužilo brez alkohola valda • lolixlolloli
• Od: 23.2.2011
7.7.2013 12:08
jaz ga tudi mam hehehe:$
uglaunem ja prvo ti priporočam da si ga daš delat med zimo/jeseni/ pomladi ker se nesmeš kopat v bazenu usaj 1 mesec..sicer je bolš če se čimdlje ne, js sm se prvič po 3 mesecih.. potem pirsa si nesmeš menjat usaj kako leto, ker je na predelu stalnega prepogibanja in ni vse tko hitr zaceljeno ko zgleda.. osnovno celjenje naj bi trajalo 3 mesece, ampak če si ga tkrt menjaš je zelozelozelo velika možnost da kožica poči in se ti lahk pol zagnoji.. men se je zagnojilo pa si ga sploh nism vn dala, res pa je da velik ga prestaulaš se ga dotikaš itd. kr res nemooooorš brez tega:$ drgč pa ja, ne boli neki zeloo, sam pač pazit morš da se ne zaletiš kam al karkoli kr ni fajn • lubica
10.10.2013 9:23
no jaz sem se odlocila za piercing! Ali mi lahko katera svetuje kaksen studio? Ima ze kdo izkusnje s studiom chebela v Celju?
• meowmeow
• Od: 23.4.2014
27.5.2014 13:45
Jaz imam kar nekaj piercingov v ušesih, nosu ter nad nosom (bridge) do sedaj nisem imela nobenih komplikacij z celjenjem. Si pa vedmo umijem roke z dezinfekcijskim milom ali tekočino [povezava] preden se rokujem z še nepoceljenimi pirsi. Pa redno jih je treba čistit z fiziološko tekočino...če boste to počeli ne imejte nikakršnih skrbi. Vnetja se pojavijo v večini primerov pri ljudeh, ki neprimerno skrbijo za njih.
• KaiicHaa
• Od: 11.4.2009
28.5.2014 21:38
lubica pravi:no jaz sem se odlocila za piercing! Ali mi lahko katera svetuje kaksen studio? Ima ze kdo izkusnje s studiom chebela v Celju?
Ja, js sm si šla dat pirs v popek v Celju v studio chebela k Matija'su ja • ninn
• Od: 31.5.2014
31.5.2014 14:47
Hmm nevem dost o tem, ampak nikol u lajfu si ga nebom šla dat, zato ker sm vidla posledice pri kolegici ko je bla noseča..pač koža ji je počla in si ji nebo nikol več zacelilo lepo, in morm da priznat, da ni videt glih najbolš, tko da če načrtuješ družino si ga dej raj kam drugam.. :s
• KaiicHaa
7.6.2014 9:44
ninn pravi:Hmm nevem dost o tem, ampak nikol u lajfu si ga nebom šla dat, zato ker sm vidla posledice pri kolegici ko je bla noseča..pač koža ji je počla in si ji nebo nikol več zacelilo lepo, in morm da priznat, da ni videt glih najbolš, tko da če načrtuješ družino si ga dej raj kam drugam.. :s
Zato se da pa pirs ven ko si noseča in nimaš teh problemov da bi ti koža počla.... • ninn
• Od: 31.5.2014
7.6.2014 10:33
KaiicHaa pravi:
ninn pravi:
Hmm nevem dost o tem, ampak nikol u lajfu si ga nebom šla dat, zato ker sm vidla posledice pri kolegici ko je bla noseča..pač koža ji je počla in si ji nebo nikol več zacelilo lepo, in morm da priznat, da ni videt glih najbolš, tko da če načrtuješ družino si ga dej raj kam drugam.. :s
Zato se da pa pirs ven ko si noseča in nimaš teh problemov da bi ti koža počla.... Ko je bla noseča ga sploh ni mela noter:) • KaiicHaa
16.6.2014 18:51
ninn pravi:
KaiicHaa pravi:
ninn pravi:
Zato se da pa pirs ven ko si noseča in nimaš teh problemov da bi ti koža počla.... Ko je bla noseča ga sploh ni mela noter:) Potem pa lahko da se ji je koža na tistem mestu stanjšala že preden je zanosla in je potem zato počla.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.