Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem?

andol • Od: 10.4.2014 • Prispevkov: 1
Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem? 10.4.2014 12:51
živjo!
obračam se na vas, da mal slišim mnenja, ker sem en mal zmeden zadnje čase... dobra dva meseca nazaj me je kontaktirala ena punca in me prosila, da ji pomagam pri pripravi seminarske naloge. pred tem se sploh nisva poznala. in ja, seveda sem... oba se še šolava, vsak v svojem kraju, ampak ko se vsakih par tednov vračam domov grem skozi njen kraj. no ja, s pomočjo pri seminarski se je začelo dopisovanje, vsak dan, kadar je možno in na koncu dolgo v noč... hiter sma ugotovila, da sma si zlo podobna od interesov, hobijev, ciljev,... in sva si postala všeč, ampak ene stvari ne razumem.. zakaj zmeraj čaka, da ji js pišem, da jo js neki vprašam, kar sproži debato al pa neki.. sama pa nič kaj... če se zgodi, da nimam časa skozi cel dan, me zvečer čaka sporočilo zakaj ji nič ne pišem in če je kej narobe. mislim, da nism edin, ki misli, da bi lahko kdaj tudi ona začela in nadaljevala pogovor v smer kot si ona želi... al kako..
zanimajo me mal vaša mnenja o tej situaciji... sej bi jo povabo na pijačo al pa kej podobnega, ampak ta trenutek mam mal pomisleke, da bi sploh poizkušal..
hvala
BarbyLoL • Od: 29.10.2013 • Prispevkov: 10
Re: Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem? 10.4.2014 13:41
Pomagat ti ne znam sorii
Ampak jst se tut tko z enim stekam in se poznava sam prek neta in se ful pogovarjava sam vedno morm jst zact jst ga neki vprasat al pa kej on mi sam napise kje si to je to nikol ce kej omenem ne postau vprasanja v to smer sam napise aha al pa lepo ce ga jst kej vprasam se zlo razgovori ce ne pa nc, to sm mu tut ze omenla pac da nocem ga intervjuvat in pol on men oo dons smo pa slabe volje in ja pol sm bla res slabe volje ampak a mi zna kdo pomagat
hvala res usem ze v naprej<3
Gerry • Od: 11.4.2014 • Prispevkov: 1
Re: Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem? 11.4.2014 13:06
Andol, imej jajca pa poskusi. Izgubiti nimaš kaj.
majkeljanuar • Od: 13.1.2014 • Prispevkov: 8
Re: Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem? 16.5.2014 16:59
hm, takih ljudi je veliko. če ti to napiše, jo zanimaš, sam zgleda je tista stara šola, ko misli, da more fant vedno začet ali pa pač misli, da je tko prav. Enkrat ji omeni, kako to, pa mogoče dobiš odgovor, zakaj to dela.
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Zakaj vedno čaka, da ji jaz pišem, pokličem? 20.7.2014 23:30
Js sm ista, nevem sicer zakaj ona to dela, ampak lahko povem, zakaj js. nikol nocm prva napisat.
No pac pr men gre sam za to da nocm tezit tipu, ker se bojim, da ga bom (ce mu bom pisala) odbila. Vem, da je glupo ampak si ne morm pomagat.
Strah me je, da ce bo zacutu prevec "truda" oz. interesa zanj z moje strani, da ga nebom vec zanimala. Isto delam tut tisto ko si reku, da te ucasih uprasa zvecer, ce je kej narobe. V taki situaciji js vedno pomislm na najslabs in si msilm, da ce mi je pisu uceri, pa preducerisnm pa predpreducerismm, bi mi dons tut, ampak mi ni in najbrz sm js kriva. Nekak tko razmislam. Nevem kako je pr njej, ampak to je ponavadi povezan s slabo samopodobo. Se ti zdi, da ma tezave s tem?
Probi ji useen pisat, napis ji kej lepga, da se bo bols pocutla. Mogoce probi zacet pocas; dej ji nek povod, da ti kej napise (npr. ce bo sla vn s prjatlcami ji rec, nej ti napise kako so se mele..mal slb primer, ampak upam, da razums, kaj hocm rect). Upam, da sm kej pomagala Smile
Srecno! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.